Negyedik gyermekét várhatja Beyoncé

Jay-Z baba várandós terhes Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanakvásra adhat okot az a videó, amely Beyoncé legutóbbi koncertjén készült. Az énekesnő hasa látványosan gömbölyödik. Talán újra várandós?

Beyoncénak és férjének, Jay-Z-nek három közös gyermeke van, de úgy tűnik, már úton van a negyedik gyerkőc is. Az énekesnő legutóbbi koncertjén egy csillogó, trükkös szabású szettbe bújt, ami egyszer kissé szétnyílt rajta, és a rajongók megpillanthatták látványosan gömbölyű hasát. Az esetről videó is készült.

Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Tóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát gondterhelt arccal fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-hosszu-katinkat-gondterhelt-arccal-fotoztak-shane-tusup.htmlHosszú Katinkáról a reptéren készültek olyan fotók, amelyeken szomorkás arccal látható. Valószínűleg nagyon megviseli a válás. TV + Sztárok--Szerencsét hozott Csobot Adélnak a kis Nátán születési dátumahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szerencset-hozott-csobot-adelnak-natan-szuletesi-datuma.htmlCsobot Adélnak a hármas a szerencseszáma azóta, hogy kisfia, Nátán harmadikán látta meg a napvilágot. Ez a szám most szerencsét hozott számára a TV2 vetélkedőjében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.