Farkasházi Réka megmutatta kisbabáját

kisbaba Farkasházi Réka újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 4-én született meg Farkasházi Réka kislánya, Tamara. A kisbabából eddig még nem láthattunk semmit, a lábait is Ábel Anita mutatta meg.

Meghitt pillanatot osztott meg követőivel Farkasházi Réka az Instagramon. Nagyobbik lánya, a kilenc éves Rebeka öleli magához kistestvérét, az alig kéthetes Tamarát.

"Ennél ma nem lesz szebb" - írta a képhez Réka. És milyen igaza van! Nincs is annál meghatóbb látvány az anyai szívnek, amikor a gyermekei szeretik egymást.

Ennél ma nem lesz szebb. #lányok #tesók #enyéim #egyikszebbmintamásik #óvja #félti #imádja

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia megvillantotta gyémántgyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-liptai-claudia-megvillantotta-gyemantgyurujet.htmlPár nappal az esküvője után Liptai Claudia már bele is vetette magát a munkába, egy rendezvényen jelent meg újdonsült férjével, Pataki Ádámmal. A Bors fotósa kapta le a műsorvezető gyönyörű gyémántgyűrűjét.TV + Sztárok--Ilyen friss és ropogós volt Heidi Klum meztelen teste körülbelül 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ilyen-friss-es-ropogos-volt-heidi-klum-meztelen-teste-korulbelul-20-evvel-ezelott.htmlHeidi Klum mindig szívesen mutatja meg testét, nem riad vissza a meztelenkedéstől még most, 45 évesen sem. Egy körülbelül 20 évvel ezelőtti fotón mutatta meg, hogy mindig tökéletes formában volt.TV + Sztárok--Megváltozott a teste: Vajna Timi vékonyabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-megvaltozott-a-teste-vajna-timi-vekonyabb-mint-valaha.htmlVajna Timi friss fehérneműs fotót posztolt, és vékonyabbnak látszik, mint valaha is volt. Kilátszanak a bordái.TV + SztárokOrigoHajánál fogva tépték meg Sarka Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-hajanal-fogva-teptek-meg-sarka-katat.htmlDöbbenetes történetet elevenített fel Sarka Kata és Kulcsár Edina a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. A két barátnő hatalmasat bulizott együtt, azonban ez egy harmadik félnek nagyon szúrta a szemét.TV + SztárokOrigoTóth Vera megmutatta legszebb rajongójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-toth-vera-megmutatta-legszebb-rajongojat.htmlTóth Vera az Instagramon mutatta meg legcsinosabb rajongóját, Dettit. Mint írta, a lánynak önértékelési problémái vannak, és segítene szeretne neki.TV + SztárokGörög Zitának nem csak a pocakja gömbölyödik: bikiniben mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180616-gorog-zitanak-nem-csak-a-pocakja-gombolyodik-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlGörög Zita az olasz tengerparton nyaral, onnan posztolt bikinis fotót. Azt írja, nem volt könnyű idén bikinit szereznie, mert mindenhol gömbölyödik.TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.