Találmányára gyűjt pénz egy anyuka, forradalmasíthatja a pelenkázást

pelenkacsere anyaság találmány szülők pelenka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megunta a pelenkázás nyűgjét egy kaliforniai édesanya, és úgy döntött, kitalál valami jobbat, mint a mostanság használatos nadrágpelenka. A találmánya forradalmasíthatja az anyák életét, jelenleg pénzt gyűjt ahhoz, hogy legyártathassa az újdonságot. 

A Kaliforniában élő Sangeeta Muthu megunta, hogy a pelenkázás nyűgöt jelent az izgő-mozgó gyermekek miatt, így kitalált egy olyan pelenkát, amely testhelyzettől függetlenül garantálja a könnyebb cserét.

Ahogy a videón is látszik, a pelenka egy fix, derék körüli részből és egy lecsatolható, eldobható alsó részből áll. Így nemcsak praktikusabb, de kevesebb hulladékkal is jár.

A Dailymail cikke szerint az édesanya most 75 ezer dollárt szeretne összegyűjteni azért, hogy gyártani kezdjék találmányát, a Slick Diapers-t, aminél garantálja, hogy semmilyen szivárgást nem tapasztalnak majd a szülők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.