Elhunyt anyukájára emlékeztett Szulák Andrea: fotó

halál fotó anya emlékezés Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea édesanyja évekkel ezelőtt távozott az élők sorából, ám ezen a veszteségen sosem tudja magát teljesen túltenni a színésznő. A napokban egy fotóval emlékezett meg szeretett anyukájáról.

Különleges kapcsolat volt Szulák Andrea és édesanyja között, ami miatt még nehezebben dolgozza fel a színésznő anyja elvesztését. Habár évek teltek már el azóta, hogy távozott az élők sorából, a művésznő a mai napig érzi a hiányát. A napokban is megemlékezett szeretett anyukájáról, méghozzá Instagram-oldalán: egy fotót tett közzé róla Szulák Andrea.

Szulak Andrea (@szulakandrea) által megosztott bejegyzés,

Erdei Zsolt és családja különválik a nyárra: Füredre költözik a családhttp://www.life.hu/csalad/20180620-erdei-zsolt-es-csaladja-kulonvalik-a-nyarra-furedre-koltozik-a-csalad.htmlKülön töltik a nyarat Erdei Zsolték: az ökölvívónak a fővárosban kell maradnia munkái miatt, családja azonban leköltözik a Balatonra. CsaládOrigoKonkoly Ági elárulta születendő gyermeke nemét: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180619-konkoly-agi-elarulta-szuletendo-gyermeke-nemet-video.htmlA várandós szépségkirálynő már tudja, születendő gyermeke nemét, és el is árulta! CsaládOrigoNémeth Kristóf és fia Harkányban töltötték az apák napjáthttp://www.life.hu/csalad/20180619-nemeth-kristof-es-fia-harkanyban-toltottek-az-apak-napjat.htmlA Fórum színház népszerű tulajdonosa, Németh Kristóf és fia igazi „férfias" hétvégét töltöttek a Harkányi Strandfürdőben, ahol még lövésztudományukat is próbára tették. Család--Nem attól leszel apa, hogy van egy gyerekedhttp://www.life.hu/csalad/20180618-apak-szerepe-a-csaladban-az-apak-napja-margojara.htmlAz apákra az emberek nagy többsége még mindig úgy tekint, mint az anyák segítőire, pedig bizony nagyon fontos, önálló szereppel bírnak a gyereknevelés, és a gyermek felnőtté formálásának tekintetében. Nézzük meg, hogy mit is jelent - vagy épp kellene jelentenie - apának lenni, és milyen visszafordíthatatlan károkat tud egy „nem törődöm" apa jelenteni. CsaládOrigoCooky szívmelengető fotót posztolt kisfiával, Kevinnelhttp://www.life.hu/csalad/20180619-cooky-szivmelengeto-fotot-posztolt-kisfiaval-kevinnel.htmlÚgy tűnik, hogy mióta kisfia, Kevin megszületett, egy hatalmas boldogságbuborékban lebeg a rádiós műsorvezető, Cooky. Most is egy aranyos fotót posztolt a csöppséggel. Család--Németh Dorottya megmutatta, hogyan változott a teste a várandósság alatthttp://www.life.hu/csalad/20180619-nemeth-dorottya-megmutatta-hogyan-valtozott-a-teste-a-varandossag-alatt.htmlMegmutatta, hogyan változott az alakja a várandósság alatt Németh Dorottya fitneszvilágbajnok. A kismama heteken belül világrahozza gyermekét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.