Eltemették Majka édesanyját, az asszony a halála előtt levelet írt fiának

Fotó: Mudra László - Origo -
temetés Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A búcsúszertartáson olvasták fel Majka édesanyjának levelét fiához. 

Majka az elmúlt héten a Facebookon tudatta követőivel, hogy édesanyja meghalt. "Sajnos az én drága édesanyám elköszönt tőlünk. Neki ez maga volt a megváltás azok után, amit az elmúlt évben átélt. Láttam, hogyan változik meg az az ember, aki egykor egy életerős, életvidám asszony volt. Az elmúlt 19 évben kemoterápiás kezelésekre járt, öt évig volt tünetmentes. Most gyakorlatilag feladta a harcot" – mondta a közétett videóban.

Fotó: Mudra László - Origo

Azóta már a temetést is megtartották az ózdi temetőben, Majkát megrendítette a gyász. Mindenkit megríkatott az, amikor kiderült, a műsorvezető anyukája, Ibolya a halála előtt nem sokkal írt egy levelet, amit felolvasott az egybegyűlteknek a szertartást celebráló pap.

"Ibolya leírta, milyen volt a gyerekkora, hogyan ismerkedett meg első férjével, aki Peti apukája, nagyon szívhez szóló üzenet volt, szinte mindenki sírt. Attól én is elérzékenyültem, amit a gyermekeiről, többek közt a fiáról írt. Büszke volt rá, amikor elindult a karrierje, s amikor igazán befutott, nagy sztár lett, mégsem változott meg emberileg. Köszönetet mondott két unokájáért, Mariánért és Olivérért, akiket imádott. Sajnos, a betegsége és a távolság miatt ritkán láthatta őket, ez fájt neki, de sokszor beszélt velük telefonon" – mesélt a Blikknek egy, a temetésen részt vevő asszony.

Családalapításon gondolkozik Balázs Andi és párjahttp://www.life.hu/csalad/20180609-csaladalapitason-gondolkozik-balazs-andi-es-parja-gabor.html16 éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andi és kedvese, Gábor. A pár már a családalapításon gondolkozik. CsaládOrigoMegszületett Tabáni István kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180609-megszuletett-tabani-istvan-a-csillag-szuletik-enekese-kisfia-nataniel.htmlA Csillag születik énekese a Facebookon osztotta meg az örömhírt. Család-- Liptai Claudia, Pataki Ádám és kisfiuk, Marcell közös fotójahttp://www.life.hu/csalad/20180520--liptai-claudia-pataki-adam-es-kisfiuk-marcell-kozos-fotoja-a-gourmet-fesztivalon.htmlLiptai Claudia le sem tagadhatná, mennyire boldog. CsaládOrigoSzinetár Dóra még otthon marad Benjivel, kevés előadást vállalhttp://www.life.hu/csalad/20180509-szinetar-dora-egy-szerepet-veszi-vissza-egyelore-az-operettszinhazban-enek-az-esoben.htmlSzinetér Dóra lemondta szerepeit, hogy minden idejét a kis Benjaminnal tölthesse. CsaládOrigoÁllítják: a Kensington-palotában fog szülni Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20180422-allitjak-a-kensington-palotaban-fog-szulni-katalin-hercegno-kate-middleton.htmlAhogy az élete minden mozzanatában, úgy a szülés körüli dolgokban is rengeteg szabály veszi körül a királyi családot és Katalint. Család--Megmutatta szüleit Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20180429-megmutatta-szuleit-berki-krisztian-kire-hasonlit.htmlSosem láttuk még Berki Krisztián szüleit: most azonban megmutatta őket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.