Bensőséges fotón kislányával, Natival, Hódi Pamela

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelát és kislányát, Natit csodálatos, intim pillanatban kapták lencsevégre. Nagyon aranyosak.

Szerelmes pillanataink - írta a megkapó képhez Berki Krisztián exe, aki nagyon sok interjúban beszélt már arról, hogy a kis Nati a szeme fénye.

Szerelmes pillanataink❤️ #natkom #kicsilanyom #szerelem

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Állítják: ikreket vár Meghan Marklehttp://www.life.hu/csalad/20180623-allitjak-ikreket-var-meghan-markle-harry-herceg-felesege.htmlKülföldi lapok szerint máris babát vár Meghan Markle, igaz, ezt még senki nem erősítette meg, így csak találgatások folynak. Család--Állítja: 70 éves és a nyolcadik gyermekével terhes Maria de la Luz http://www.life.hu/csalad/20180527-70-eves-es-a-nyolcadik-gyermekevel-terhes-maria-de-la-luz.htmlEgy 70 éves nő azt állítja, a nyolcadik gyermekével terhes. Ha a szülésre valóban sor kerül, akkor világrekordot dönt.CsaládOrigoCsaládalapításon gondolkozik Balázs Andi és párjahttp://www.life.hu/csalad/20180609-csaladalapitason-gondolkozik-balazs-andi-es-parja-gabor.html16 éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andi és kedvese, Gábor. A pár már a családalapításon gondolkozik. CsaládOrigo Liptai Claudia, Pataki Ádám és kisfiuk, Marcell közös fotójahttp://www.life.hu/csalad/20180520--liptai-claudia-pataki-adam-es-kisfiuk-marcell-kozos-fotoja-a-gourmet-fesztivalon.htmlLiptai Claudia le sem tagadhatná, mennyire boldog. CsaládOrigoÁllítják: a Kensington-palotában fog szülni Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20180422-allitjak-a-kensington-palotaban-fog-szulni-katalin-hercegno-kate-middleton.htmlAhogy az élete minden mozzanatában, úgy a szülés körüli dolgokban is rengeteg szabály veszi körül a királyi családot és Katalint. Család--Fia elvesztéséről vallott Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője http://www.life.hu/csalad/20180621-fia-elveszteserol-vallott-szabo-csilla-a-bojtorjan-egyuttes-egykori-enekesnoje-joshi-bharatnak.htmlJoshi Bharat vendége volt Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője, aki élete tragédiájáról vallott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.