L.L. Junior elárulta, tervez-e közös gyermeket új párjával

Forrás: Facebook -
család pár L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior boldog és kiegyensúylozott életet él most: boldog új párja mellett, de exfeleségével is jó a kapcsolata, a gyermekeit pedig egyenesen imádja. A rapper elárulta, terveznek-e szerelmével közös babát. 

L.L. Junior mindennél jobban szereti két gyermekét, azt azonban leszögezte, hogy nem feltétlenül szeretné, ha az ő nyomdokaiba lépnének. A rapper a FEM3 Café vendégeként nyilatkozott gyermekeiről, és arról, terveznek-e közös babát új párjával.

L.L. Junior elárulta, akar-e még gyermeket Forrás: Facebook

„Egyelőre még nem tudom. Egyelőre jó hogy van ez a két kissrác, aztán meglátjuk a párommal, hogy hogy lesz, de egyelőre nem tervezünk" – árulta el Junior, aki arról is beszélt, hogy nagyon kiegyensúlyozott a viszonya volt feleségével is, a gyermeknevelésben is tökéletesen egyetértenek, habár Csilla a szigorúbb.

Így élnek a világ legtehetősebb családjai: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180623-igy-elnek-a-vilag-tehetosebb-gazdag-csaladjai-svedorszag-ukrajna-kina.htmlA „gazdag és tehetős” jelzők épp olyan relatívak, mint a jövedelem mértéke. A következőkben 5 gazdag családot mutatunk be: bepillanthatsz az otthonukba, a terveikbe. Nem biztos, hogy minddel szívesen cserélnél. CsaládOrigoÍgy tudhatod biztonságban gyermekedet a nyári szünet ideje alatthttp://www.life.hu/csalad/20180613-igy-lehet-biztonsagban-gyermeked-a-nyari-szunet-ideje-alatt.htmlBeköszöntött a nyári szünet. Több ezer diák számára elkezdődött a gondtalan pihenés, szórakozás és feltöltődés. Ezzel egy időben (vagy még korábban) apák és anyák törik a fejüket, hogyan is vészelje át a család a két és fél hónapnyi vakációt. Mivel a szülők szabadsága a legritkább esetben tart ki június közepétől augusztus végéig, megoldást kell találni arra, ki vigyázzon a szemük fényére. CsaládOrigoÉdesapja hiányáról beszélt Hajdú Péter: 8 éve nem találkoztakhttp://www.life.hu/csalad/20180625-edesapja-hianyarol-beszelt-hajdu-peter-8-eve-nem-talalkoztak.htmlHajdú Péter sosem ápolt jó kapcsolatot az édesapjával, és habár hiányzik, hogy legyen az életében egy idősebb, bölcsebb figura, ennek ellenére szerinte már nem helyrehozható a kapcsolatuk. CsaládFotó: Mudra László - OrigoParlamentben szoptatott a politikus: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180625-parlamentben-szoptatott-a-politikus-video.htmlMeglepő jelenetnek lehettek szemtanúi a kanadai parlament legutóbb ülésének nézői: az egyik politikus megszoptatta három hónapos gyermekét. Család--Így változnak meg a férfiak a gyerekek születését követően: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180621-igy-valtoznak-meg-a-ferfiak-a-gyerekek-szuleteset-kovetoen-apak.htmlSok fotó és történet foglalkozik azzal, hogy a nők milyen változáson mennek át, miután anyákká válnak. Mi is foglalkoztunk már a témával, most azonban megmutatjuk, milyen hatással is van két kisgyermek egy férfire. Apaság egy anya szemszögéből. CsaládOrigoEz a férfi Voksán Virág gyermekének édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20180624-ez-a-ferfi-voksan-virag-dj-modell-gyermekenek-edesapja.htmlHárom és fél éve alkot egy párt Voksán Virág és kedvese. Megismerkedésük kicsit sem mondható átlagosnak, ugyanis a piros lámpánál próbálta meg felszedni a férfi a zenészt. Virág nem adta be egyből a derekát, nem adta meg a telefonszámát, meg kellett hódítani őt. A szép modell-dj. az RTL Klubnak mesélt a megismerkedésükről, és arról, hogyan alakult ki közöttük a szerelem. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.