Foci vb 2018: Könnyek között csókolta feleségét Simon Kjaer

csók foci-vb 2018 foci-vb szerelem sírás Simon Kjaer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Franciaország-Dánia focimérkőzés után rohant oda feleségéhez Simon Kjaer játékos, akinek mindössze 20 másodperc jutott kedvesével. Régóta nem látták egymást a világbajnokság miatt, most könnyek között omlottak egymás kajraiba. 

Hosszú ideje nem tölthetett együtt néhány órát sem Simon Kjaer focista és felesége, Elina Gollert Kjaer. Amikor a Franciaország-Dánia meccs után végre találkoztak, akkor is csak 20 másodperc jutott nekik.

A Nemzeti Sport szemlézte a dán TV2 cikkét, melyben leírták: a pár könnyek között omlott egymás karjaiba és csókolták meg egymást.

"Nem volt több lehetőségem, hogy beszéljek vele, pontosan 20 másodperc jutott nekünk, és mindkettőnknek nagyon nehéz volt" - idézte a játékos nyilatkozatát a Nemzeti Sport.

Végre találkoztak Forrás: TV2.dk

Az emberkereskedők a gyanútlan munkavállalókra vadásznakhttp://www.life.hu/csalad/20180627-az-emberkereskedok-a-gyanutlan-munkavallalokra-vadasznak-emberkereskedelem.htmlRengeteg ember keres külföldi, időszakos munkát. Ettől remélik, hogy kifizethetik hiteleiket, megalapozhatják jövőjüket. Sajnos azonban az ilyen álláshirdetések mögött gyakran emberkereskedők állnak. Nem csak a fiatal nők, de a középkorú férfiak is veszélyben vannak. CsaládOrigoCzeizel Endre családja lassan három éve nem zárta le a hagyaték körüli vitáthttp://www.life.hu/csalad/20180628-czeizel-endre-csaladja-lassan-harom-eve-nem-zarta-le-a-hagyatek-koruli-vitat.htmlLassan 3 éve, hogy elhunyt Czeizel Endre, ám azóta a család nem tudott még megállapodni a hagyatékról. A genetikus fogadott lánya is jelentkezett örökségért, miközben az orvos szeretője ellen nyomozás indult... CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMegmutatta újszülött kislányát az 54 éves Brigitte Nielsen: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180628-megmutatta-ujszulott-kislanyat-az-54-eves-brigitte-nielsen.htmlVégre megmutatta pár napos kislányát az 54 esztendős Brigitte Nielsen. Család--Elszabadultak az indulatok Berki Krisztián és Hódi Pamela tárgyalásánhttp://www.life.hu/csalad/20180628-elszabadultak-az-indulatok-berki-krisztian-es-hodi-pamela-targyalasan.htmlTegnap volt Hódi Pamela és Berki Krisztián tárgyalása. A sztárpár nem tudott megegyezni kislányuk, Natika felügyeleti jogáról és a gyermektartásról. A Blikk információi szerint nem alakultak jól a dolgok, Pamela sírva távozott.Család--Varga Izát két nagylányával fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20180627-varga-izat-ket-nagylanyaval-fotoztak-anna-sara.htmlVarga Iza megmutatta két nagylányát, Sárát és Annát. Család--Mi fán terem a nyári diákmunka? - Minden egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20180625-mindent-amit-tudnod-kell-nyari-diakmunka-kisokos.htmlA nyári diákmunka nem csupán a pénzkeresésről szól. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy a fiatal rálépjen az önállóság felé vezető útra, betekintést nyerjen a munka világába, jobban megismerje önmagát és kézzelfogható fogalmat kapjon a pénz valódi értékéről. Összeszedtük, hogy mit is kell tudnod szülőként, fiatalként a nyári munkákról? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.