Harry herceg csodás ajándékkal lepi meg Lajos herceget a keresztelőjén

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
királyi család Lajos herceg keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán kedves ajándékot választott Harry herceg Lajos herceg keresztelőjére. A nagysikerű könyv, a Micimackó első kiadásával lepte meg, de még ennél is többet tervez. 

A mindössze 11 hetes, a trónöröklési sorban ötödik helyen álló Lajos herceget hétfőn keresztelték meg a Szent James Palotában, ahol a szűk család volt jelen. Harry herceg pedig csodás ajándékot talált ki unokaöccsének: Sussex hercege A. A. Milne nagysikerű művét, a Micimackót ajándékozza a kis hercegnek, méghozzá az 1926-ban megjelent első kiadást.

Ez a könyv 8 ezer fontba kerül, azaz majdnem 3 millió forintba.

Lajos herceg csodás ajándékot kap nagybátyjától Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Ám Harry itt még nem áll meg, már ami az ajándékokat illeti. Úgy gondolja ugyanis, hogy ez remek darab arra, hogy első példánya legyen egy privát könyvtárnak a gyerekek számára. Egyébként azért pont erre az ajándékra esett a választára, mert legszebb emlékei közé tartozik, amikor édesanyja, Diana felolvasott neki esténként - írja a Dailymail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.