Kiderült, hogy D. Nagy Lajosnak nincs eltitkolt fia: Balázs édesanyja elmondta az igazságot

2018.07.11. 10:00

Évekkel ezelőtt a sajtó elé állt egy bizonyos Balázs azt állítva, ő D. Nagy Lajos eltitkolt gyermeke. A zenész végig tagadta, hogy lenne egy „eltitkolt" gyermeke, és most végre kiderült az igazság.

D. Nagy Lajos életét évekkel ezelőtt forgatta fel egy fiú, Balázs, aki azt állította, hogy ő a zenész eltitkolt gyermeke. A fiú végig kitartott emellett annak ellenére, hogy a sztár többször cáfolta állítását. D. Nagy Lajos hallani sem akart az egész ügyről, de nem tudott elbújni előle, hiszen időről időre előkerült. Az igazságot csak ők ketten tudták, na meg persze Balázs édesanyja, aki most annyi év után a nyilvánossággal is megosztotta.

D. Nagy Lajosnak nincs eltitkolt gyermekeForrás: MTI/Mohai Balázs

"Nem tudom, hogy Bazsi honnan vette ezt a zagyvaságot, amivel évek óta traktál mindenkit! Neki tulajdonképpen nincs apja, és ezt már ezerszer megmondtam neki... Fáj erről beszélnem, de valójában ő egy nemi erőszakból született. Egy szerencsétlen lány voltam, akit teherbe ejtettek. Nem én vagyok az első, és sajnos nem is az utolsó olyan nő, aki nem tudja, ki a gyermeke apja, és soha nem állítottam olyasmit sem Bazsinak, sem másnak, hogy D. Nagy Lajos a rokona lenne. Valóban ismertem őt, de csak, mint rajongója, soha nem volt közünk egymáshoz semmilyen módon" - mondta a Ripostnak Balázs édesanyja. Természetesen a zenészt is megkereste a lap. "Na, végre egy jó hír ebben az évek óta tartó őrületben. Persze az nem lep meg, hogy kiderült, nekem nincs eltitkolt gyerekem, hiszen ezt mondom azóta, hogy először megkeresett ezzel a sajtó... Inkább csak az, hogy ennyi év után előkerült a nő, aki hajlandó volt végre elmondani az igazat. Maradjunk annyiban, hogy én ezt a történetet egyszer és mindenkorra lezártnak tekintem, és a jövőben semmilyen formában nem akarok ezzel foglalkozni. Az igazságot nem kitalálni kell, hiszen az önmagától létezik" - zárta le D. Nagy Lajos. 

Eltitkolt sztárgyerekek, akiktől hangos volt a sajtó

Száz éve még botrányosnak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke, ma már viszont sokkal lazábban kezeli ezt a közvélemény. A sztárok eltitkolt utódai azért manapság is megmozgatják az emberek fantáziáját. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

D. Nagy Lajosgyermekfiúeltitkolt gyerek