Németh Kristóf és szerelme tervezik a közös gyermeket

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Németh Kristóf család szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas összhang Németh Kristóf és Zita között, nem véletlen, hogy már a közös gyermek vállalása is szóba került köztük.

Németh Kristóf válása után megtalálta a boldogságot, Zitával azóta is nagy szerelemben és egyetértésben élnek. Szerencsére a színész fia, Lóci is elfogadta édesapja új párját, hármasban is nagyon jól érzik magukat együtt. Nem csoda, hogy a közös gyerek kérdése is szóba került már köztük.

Németh Kristóf és szerelme közös gyermeket terveznek Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Kezdünk hárman egy családdá válni, és ez nagyon jó érzés. Egy apának természetesen nagyon fontos, hogy a kedvese és a gyereke jól kijöjjenek egymással. Szerencsére Lóci és Zita esetében az első pillanattól látszott, hogy megtalálják a közös hangot" - mondta a Best Magazinnak Németh Kristóf, és azt is leszögezte, mindig több gyermeket szeretett volna. "

a családbővítést is tervbe vettük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.