Németh Kristóf és szerelme tervezik a közös gyermeket

2018.07.13. 20:05

Hatalmas összhang Németh Kristóf és Zita között, nem véletlen, hogy már a közös gyermek vállalása is szóba került köztük.

Németh Kristóf válása után megtalálta a boldogságot, Zitával azóta is nagy szerelemben és egyetértésben élnek. Szerencsére a színész fia, Lóci is elfogadta édesapja új párját, hármasban is nagyon jól érzik magukat együtt. Nem csoda, hogy a közös gyerek kérdése is szóba került már köztük.

Németh Kristóf és szerelme közös gyermeket terveznekForrás: MTI/Zih Zsolt

"Kezdünk hárman egy családdá válni, és ez nagyon jó érzés. Egy apának természetesen nagyon fontos, hogy a kedvese és a gyereke jól kijöjjenek egymással. Szerencsére Lóci és Zita esetében az első pillanattól látszott, hogy megtalálják a közös hangot" - mondta a Best Magazinnak Németh Kristóf, és azt is leszögezte, mindig több gyermeket szeretett volna. "Mivel nagyon jól működik a mi kis hármasunk, természetesen szeretnénk majd hivatalossá tenni a kapcsolatunkat, sőt, a családbővítést is tervbe vettük. Én mindig úgy képzeltem, hogy nem csak egy gyerekem lesz, ha a Jóisten megengedi. Lóci is szeretne már kistestvért" - árulta el a színész.

Németh Kristófszerelemgyerekcsalád