Kisbabát vár a hatalmas mellű szupermodell, Kate Upton

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Giampaolo Sgura/ Mega
Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Giampaolo Sgura/ Mega -
kisbaba szupermodell babavárás Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta a rajongókat a hír: kisbabát vár a 26 éves kebelcsoda, Kate Upton.

A gyönyörű modell közösségi oldalán, a tőle megszokott tökéletes fotóval tudatta: kisbabát vár. Kate Upton tavaly mondta ki a boldogító igent szerelmének, akivel úgy tűnik, nem is tétlenkedtek a családalapítással kapcsolatban.

Bár a pocakja egyelőre még nem igazán látszik, a fotóhoz írt szöveg egyértelműen bizonyítja, hogy kismama a csodaszép modell.

#PregnantinMiami @justinverlander ❤️

Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés,

Egy iskolai megfélemlítés, melyben az áldozat majdnem öngyilkos letthttp://www.life.hu/csalad/20180713-egy-iskolai-megfelemlites-tortenete-melyben-egy-gyerek-majdnem-ongyilkos-lett.htmlEgy aggódó és egyben mélységesen felháborodott édesanya osztotta meg velünk 14 éves fia történetét, akit osztálytársai évek óta terrorban tartanak egy budapesti iskolában. A zaklatott gyermekben már az öngyilkosság gondolata is felmerült, mint lehetséges menekülés a napi atrocitások elől, miközben az intézmény próbálta felelősségét és részvételét az ügyben minimálisra csökkenteni. CsaládOrigoBalássy Betti megmutatta újszülött kisfiát, Miksát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180715-balassy-betti-megmutatta-ujszulott-kisfiat-miksat-foto.htmlEgy hónappal ezelőtt született meg Balássy Betti és Varga Feri harmadik közös kisbabája, aki a Miksa Bendegúz nevet kapta. A büszke szülők végre megmutatták a csemetét. Család--Foci vb: Megcsalta feleségét a francia csatár, Olivier Giroudhttp://www.life.hu/csalad/20180714-olivier-giroud-korabban-megcsalta-a-feleseget-jennifert.htmlOlivier Giroud felesége, Jennifer is elutazott a Les Bleus-vel Oroszországba, hogy élőben drukkolhasson párjának. A róla készült fotókon ugyan nagyon boldognak tűnik, korábban azoban lehettek mély pontjai kettejük kapcsolatának. Olivier ugyanis vélhetően 2014-ben megcsalta őt. Család--Foci vb: Tündéri belga sztárcsemeték a gyepenhttp://www.life.hu/csalad/20180714-a-belga-jatekosok-es-sztarcsemeteik-a-bronzmeccs-utan.htmlBelgium 2-0-ra legyőzte Angliát, és megszerezte történelme első világbajnoki érmét. A belga játékosok ezután gyermekeikkel ünnepelték a sikert a Szentpétervári Stadionban. Család--Zámbó Krisztián az apaságra készül: formába hozza magát a baba előtthttp://www.life.hu/csalad/20180714-zambo-krisztian-az-apasagra-keszul-formaba-hozza-magat-a-baba-elott.htmlZámbó Krisztián felhagyott a kicsapongó élettel és családot alapítana kedvesével.Család--4 szuper nyári napközis tábor, mely nem csak gyereklerakathttp://www.life.hu/csalad/20180712-4-szuper-nyari-napkozis-tabor-mely-nem-csak-gyerek-lerakat-iskolaskoruaknak-budapest.htmlA táborok a szünidőben központi szerepet töltenek be a családok életében, hiszen a legtöbb gyermek, bár már iskolába jár, még nem hagyható otthon felügyelet nélkül. Még most sem késtél el, ha szeretnéd gyermekedet egy tartalmas és élménydús, valamint érdeklődési körének megfelelő és hobbiját támogató táborba küldeni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.