Győrfi Pál gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi a nézők: Győrfi Pál a gyermekeivel és feleségével együtt szerepelt a tévében. 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője családjával látogatott el a FEM3 Caféba, ahol fantasztikus nyaralásukról számoltak be. A gyerekek kerültek főszerepbe, Győrfi Pál kisfia előszeretettel mesélt az utazásukról és élményeikről, de a két kislány is szóhoz jutott.

Megmutatta gyermekeit Győrfi Pál Forrás: FEM3 Café

Meglepően szóvivő kapott a legkevesebb lehetőséget arra, hogy beszéljen, de legalább láthatjuk, hogy gyermekei örökölték a beszédkészségét.

Gáspár Bea már bánja, hogy nem született harmadik gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180724-gaspar-bea-mar-banja-hogy-nem-szuletett-harmadik-gyermekuk.htmlGáspár Bea elárulta, már nagyon bánja, hogy nem szült harmadik gyermeket. Család--11 éve elhunyt édesapjával beszélget álmában Iszak Esztihttp://www.life.hu/csalad/20180723-11-eve-elhunyt-edesapjaval-beszelget-almaban-iszak-eszti-vallomas.htmlIszak Eszti elárulta, álmában gyakran beszélget 11 éve elhunyt édesapjával. Család--Kucseráéknak lányuk lesz: boszorkánynak nevezte Tápai Szabináthttp://www.life.hu/csalad/20180723-kucseraeknak-lanya-lesz-boszorkanynak-nevezte-tapai-szabinat.htmlMár tudni lehet, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina második gyermeke kislány lesz. Ám erre nem várt módon reagált az apuka, aki fiúra számított. Család--Ördög Nóra és Nánási Pál a harmadik, sikeres lombikjukról beszéltek: minden balul sült elhttp://www.life.hu/csalad/20180723-ordog-nora-es-nanasi-pal-a-harmadik-sikeres-lombikjukrol-beszeltek-minden-balul-sult-el.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál időről időre leülnek beszélgetni, hogy a rajongóik által feltett kérdésekre válaszoljanak. A poadcastjuk harmadik részében a meddőségről, és a harmadik, sikeres beültetésről meséltek a rajongóknak, amikor is minden balul sült el, csak egy dolog nem: megfogant Mici. Család--David Beckham unokaöccse, Freddie Every hatalmas szegénységben élhttp://www.life.hu/csalad/20180723-david-beckham-unokaoccse-freddie-every-hatalmas-szegenysegben-el.htmlFreddie Every, David Beckham 17 éves unokaöccse arról nyialtkozott a sajtónak, hogy bár a volt focista hatalmas luxusban él, ő édesapjával szinte nyomorog. Szeretné, újra felvenni a kapcsolatot Daviddel és a családdal. Család--A gyereknevelés és az anyai megítélés sarkalatos pontja: a szoptatáshttp://www.life.hu/csalad/20180720-a-gyerekneveles-es-az-anyai-megiteles-sarkalatos-pontja-szoptatas.htmlA XXI. század hajnalán, a magának egyre nagyobb teret követelő liberalizmus beköszöntével még mindig óriási vitákat kavar a legősibb anyai viselkedés, azaz a gyermekünk táplálása. Az, hogy ez éppen anyatejjel, cumisüvegből, tápszerrel, néhány hétig vagy évekig esetleg nyilvánosan történik, sok embernél csapja ki a biztosítékot. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.