A barátság világnapja - Sztárok, akikről nem is hinnéd, hogy barátok

2018.07.30. 17:00

Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire

A két színész a A nagy Gatsby adaptációjában játszott együtt, ám kapcsolatuk ennél jóval régebbi. DiCaprio és Maguire gyermekként egy meghallgatáson találkoztak, és azonnali barátság szövődött köztük. Ebben egész biztos nagy szerepe volt hasonló családi hátterüknek – mindkettejüket egyedül nevelte az édesanyja – és céljaiknak is.

Leonardo DiCaprio és Tobey MaguireForrás: Getty Images/Victor Boyko

Daniel Radcliffe és Dane Dehaan

A két színész az Öld meg kedveseid című 2013-as filmben játszott együtt, mely egy 1944-es gyilkosság történetét meséli el, a beat generáció meghatározó alakjait állítva a középpontba: mint például Allen Ginsberget (Daniel Radcliffe) és Lucien Carrt (Dane Dehaan). Radcliffe úgy nyilatkozott, mióta belekerült a filmek világába, Dehaan került hozzá a legközelebb.

Daniel Radcliffe és Dane DeHaanForrás: Getty Images/Karwai Tang

Seth Rogen és James Franco

A két színész régóta jó barát, több közös alkotásuk is született, és még az sem állt kapcsolatuk útjába, hogy Franco a komédiák mellett a komorabb témájú forgatókönyvek iránt is komoly érdeklődést kezdett el mutatni, mint rendező. Az egyik ilyen drámájába szereplőként (The Sound and the Fury), még barátját is felkérte.

Seth Rogen és James FrancoForrás: Getty Images/Michael Tran

Matt Damon és Ben Affleck

Ők ketten már a filmes karrierjük előtt is barátok voltak, együtt – egymást segítve – jutottak az elit színészek közé. A berobbanást a Good Will Hunting című, 1997-es filmmel érték el, melyben nem csak remekül játszottak, de a forgatókönyvet is ketten írták.

Matt Damon és Ben AffleckForrás: Getty Images/Frazer Harrison
Előző
  • 1
  • 2
Következő
Arnold SchwarzeneggerLeonardo DiCaprioRobert Pattinsonszerelemsztárbarátság