ByeAlex húga, Amarilla gyönyörű: fotók

Forrás: ByeAlex / Facebook -
testvér család húg ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak kevesen tudják, hogy ByeAlexnek van egy csodaszép húga. Amarilla képzőművészettel foglalkozik.

ByeAlex és húga, Amarilla mindig is jó testvérek voltak. A lány évekkel ezelőtt Angliába költözött, de így is szinte minden nap beszélnek egymással. Kikérik egymás véleményét és örülnek a másik sikerének.

Ott voltak egymásnak akkor is, amikor négy évvel ezelőtt borzasztó családi tragédia érte őket, elvesztették az édesapjukat.

SAUCE BIG BROSKI @byealexittvan #brother #byealex #stylenanda #sauce #styleheroine #fashiondaily

AMIIZMUS (@amiizmus) által megosztott bejegyzés,

Alex magában dolgozza fel a fájdalmait, úgyhogy akkoriban én inkább anyuval beszéltem ki a gyászt. A bátyám máshogy segítet, ő mindig megpróbálta elterelni a figyelmemet, hogy ne gondoljak arra, ami velünk történt. Ez sokat jelentett. Emlékszem, egyszer séta közben hirtelen vett nekem egy órát. Azt mondta, nem akarja, hogy szomorú legyek" – nyilatkozta ByeAlex húga a BEST magazinnak.

Amazing day ♥️ thank u @laphealsterling ♥️ love u ♥️

AMIIZMUS (@amiizmus) által megosztott bejegyzés,

Kiderült az is, hogy a testvérek már dolgoztak együtt, Amarilla volt ugyanis, aki a háttéranimációt készített az énekesnek az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Sztárok, akiket örökbe fogadtak, vagy nevelőszülőknél töltötték gyermekkorukathttp://www.life.hu/csalad/20180725-sztarok-akiket-orokbe-fogadtak-vagy-neveloszuloknel-toltottek-gyerekkorukat.htmlA hírességek sem kivételek, ha hányatatott sorsú gyermekkorról van szó. Sokan vannak, akiknek meghaltak a szüleik, vagy épp lemondtak róluk, ám ennél jóval kacifántosabb történeteket is bemutatunk. Az örökbefogadás csak egy az elárvult gyermekek elhelyezésének alternatívái közül. CsaládOrigoSzépségversenyen indul Pintér Tibor 12 éves fia, Mátéhttp://www.life.hu/csalad/20180727-szepsegversenyen-indult-pinter-tibor-12-eves-fia-mate.htmlSzépségversenyre nevezett be Pintér Tenya 12 éves kisfia, Máté. CsaládOrigoGáspár Virág 16 éves lett, szülei, Gáspár Bea és Győzike sweet 16 party-t rendeztek nekihttp://www.life.hu/csalad/20180727-gaspar-virag-16-eves-lett-szulei-gaspar-bea-es-gyozike-sweet-16-partyt-rendeztek-neki.htmlGáspár Virág 16 éves lett. Ebből az alkalomból elképesztő luxus party-t szerveztek neki szülei, Gáspár Győző és Bea Család--Csobot Adél és Istenes Bence már felkészültek a szülésrehttp://www.life.hu/csalad/20180726-csobot-adel-es-istenes-bence-mar-felkeszultek-a-szulesre.htmlCsobot Adél heteken belül kétgyermekes anyuka lesz, de nem aggódik: mindent előre eltervezett. CsaládOrigoSzinetár Dóra gyermekéről nyilatkozott: nem foglalkozik Benjamin betegségévelhttp://www.life.hu/csalad/20180725-szinetar-dora-gyermekerol-nyilatkozott-nem-foglalkozik-benjamin-betegsegevel.htmlSzinetár Dóra gyermeke születése óta nem nyilatkozott Benjaminról, de most kivételt tett. Elárulta, nem törődik a kicsi betegségével, még az erről szóló papírt is elégették. CsaládOrigoEgy hónapos kisfiáról posztolt Nagy Adrihttp://www.life.hu/csalad/20180725-egy-honapos-kisfiarol-posztolt-nagy-adri-benedek.htmlLassan egy hónapos lesz Nagy Adri kisfia, Benedek. A büszke anyuka most fotót is mutatott a kicsiről. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.