Csobot Adél a babavárásról és a szülésről beszélt

Csobot Adél terhesség szülés Istenes Bence babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány hét és életed ad második gyermekének Csobot Adél. Már az egész család alig várja a kicsi érkezését és most az is kiderült, újra apás szülésre készülnek.

Csobot Adél még nincs 25 éves, de fiatal kora ellenére hamarosan kétszeres édesanyának mondhatja magát. Most elárulta, hogyan éli meg mostani várandósságát.

Kicsit talán nehezebben. Könnyebben elfáradok, de ez érthető is, hiszen rengeteg programunk van Natannal, ráadásul tombol a nyár. Az első terhességem vége tavaszra esett, bevallom, ezt a nagy meleget már néha nehezebben viselem" – mondta el Adél, aki elárulta, már kisfia is várja a tesót. „Sokszor puszilgatja a pocakomat, bár mivel még pici, igazán akkor fogja majd megérteni, hogy négyen lettünk, ha meglátja a kistestvérét."

Az énekesnő számára nem kérdés, hogy ugyanannál az orvosnál hozza majd világra a második kisfiát, mint a kis Natant.

Ahogy akkor, most is természetes szülésre készülünk, és remélem minden ugyanolyan zökkenőmentes és harmonikus lesz, mint az első alkalommal. Egyértelmű volt az is, hogy szüléskor most is levetetjük a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, ahogy azt Natannál is tettük. Már el is hoztuk a levételhez szükséges csomagot a Czeizel Intézetből, az őssejteket az FH Biobank tárolja majd, amelyek számos betegségnél segíthetnek nemcsak a fiamnak, de genetikai egyezés esetén a család más tagjainak is" – folytatta Adél, aki azt is elárulta, hogy Bence csakúgy, mint az első kisfiuk születésekor, ismét ott lesz mellette. „Természetesen most is apás szülést tervezünk, olyannyira, hogy ha a kicsi esetleg pár nappal a kiírt idő előtt érkezne, Bence azonnal indul haza Németországból. Nagyon szeretném már a karomban tartani a második kisfiamat, és kíváncsian várom, milyen személyiség lesz. Natan, Bence és én is a bika jegyében születtünk, rengeteg a hasonlóság köztünk. Most egy oroszlán fiúcska érkezik hozzánk, és valami miatt úgy érzem, ő lesz a főnök a családban" – tette hozzá mosolyogva a gyönyörű kismama.

Sztárok, akiket örökbe fogadtak, vagy nevelőszülőknél töltötték gyermekkorukathttp://www.life.hu/csalad/20180725-sztarok-akiket-orokbe-fogadtak-vagy-neveloszuloknel-toltottek-gyerekkorukat.htmlA hírességek sem kivételek, ha hányatatott sorsú gyermekkorról van szó. Sokan vannak, akiknek meghaltak a szüleik, vagy épp lemondtak róluk, ám ennél jóval kacifántosabb történeteket is bemutatunk. Az örökbefogadás csak egy az elárvult gyermekek elhelyezésének alternatívái közül. CsaládOrigoSzépségversenyen indul Pintér Tibor 12 éves fia, Mátéhttp://www.life.hu/csalad/20180727-szepsegversenyen-indult-pinter-tibor-12-eves-fia-mate.htmlSzépségversenyre nevezett be Pintér Tenya 12 éves kisfia, Máté. CsaládOrigoGáspár Virág 16 éves lett, szülei, Gáspár Bea és Győzike sweet 16 party-t rendeztek nekihttp://www.life.hu/csalad/20180727-gaspar-virag-16-eves-lett-szulei-gaspar-bea-es-gyozike-sweet-16-partyt-rendeztek-neki.htmlGáspár Virág 16 éves lett. Ebből az alkalomból elképesztő luxus party-t szerveztek neki szülei, Gáspár Győző és Bea Család--Nem sikerült az egyetemi, főiskolai felvételi? – Ne add fel!http://www.life.hu/csalad/20180725-nem-sikerult-az-egyetemi-foiskolai-felveteli-van-meg-remeny.htmlSzerdán hirdették ki a felvételi ponthatárokat, ami sok jelentkező életében jelentett komoly töréspontot. Ha nem vettek fel, a csalódás érzése természetes, de ne feledd, az élet nem áll meg. Még számtalan egyéb lehetőség áll előtted, melyből négyet most meg is mutatunk. CsaládOrigoStohl András nem tudja összeegyeztetni karrierjét a családdalhttp://www.life.hu/csalad/20180726-stohl-andras-nem-tudja-osszeegyeztetni-karrierjet-a-csaladdal.htmlNégy gyermek édesapja Stohl András színész. Rengeteget dolgozik: játszik, műsort vezet. Most arról vallott, hogy nehéz számára a munka és a család frontján is helytállni. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoAz anyaság akár 11 évvel öregíthet, de fiatalíthat ishttp://www.life.hu/csalad/20180724-az-anyasag-akar-11-evvel-oregithet-de-fiatalithat-is.htmlAz Egyesült Államokban vizsgálták az édesanyákat, és kiderült: az anyaság akár 11 évvel is öregítette sejtjeiket. Más országokban épp az ellenkezője derült ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.