Hódi Pamela Natival készült szájrapuszis képe kiverte a biztosítékot néhány kommentelőnél

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke szájrapuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela legutóbbi fotójával nagyon felkavarta az állóvizet: a fotón szájrapuszit ad kislányának, ami nagyon nem tetszik néhány kommentelőnek. 

Hódi Pamela kislánya éppen az apukájával nyaral Törökországban, és habár Pami tudja, hogy Nati jól érzi magát, mégis nagyon hiányolja. Ezért rakott ki kettejükről egy közös fotót, de nem minden kommentelőnek tetszett a közzétett kép. A felvételen ugyanis Pamela szájon puszilja Natit, ezt nem bírta elviselni egy-két rajongó.

  • Amikor 18 éves lesz is így le fogod smárolni? Ha igen majd arról is tegyél ki képet, ha mersz.
  • Szívem szerint az összes ilyenre rá küldeném a gyámügyet vagy a rendőröket, aki a saját gyereken éli ki a szexuális vágyait! Ha nem csókolózik eleget, ne a gyereken pótolja be. Ki***szett beteg elmére vall, aki ezt csinálja és főleg gusztustalan.
  • Én nem értem ezt a szájra puszikat gyerek+szülő között...

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

A hazai örökbefogadás jelene - Interjú a Gólyahír Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20180729-a-magyarorszagi-orokbefogadas-jelene-interju-a-golyahir-egyesulet-elnokevel.htmlA Gólyahír Egyesületet 2000. március 11-én hozták létre a válsághelyzetben lévő várandós anyákért és gyermekeikért. Ez idő alatt 900 gyermek örökbe adását segítették. Tevékenységük azonban nem csak újszülöttek örökbeadására korlátozódik. Krízishelyzetben lévő anyáknak babaruhát, kiságyat, babakocsit, anyaotthonos címeket küldenek. Közel 280 tagjuk van. Az egyesület elnökével, Mórucz Lajosné védőnővel beszélgettem mindennapi munkájukról, tapasztalataikról és a hazai örökbefogadás gyakorlatáról. CsaládOrigoBizarr, furcsa és beteges családok: íme, a 10 legszokatlanabb famíliahttp://www.life.hu/csalad/20180731-bizarr-furcsa-es-beteges-csaladok-ime-a-10-legszokatlanabb-familia.htmlMindenki úgy hiszi, hogy az ő családja a legfurcsább, de ezután az összeállítás után biztosan átértékeli a sajátját. Íme, a legbizarrabb, legfurcsább és legbetegebb családok. CsaládOrigoA barátság világnapja - Sztárok, akikről nem is hinnéd, hogy barátokhttp://www.life.hu/csalad/20180726-a-baratsag-napja-sztarok-akikrol-nem-is-hinned-hogy-baratok.htmlMa van a barátság világnapja, ez pedig remek apropót szolgáltat arra, hogy kicsit belemélyedjünk, mit is jelent ez az emberi kapcsolat, valamint megnézzünk pár érdekes sztárt is, akik évek óta barátok. Család--Magyarország a gyerekkereskedelem kiindulópontja és tranzitországa is egybenhttp://www.life.hu/csalad/20180730-magyarorszag-a-gyerekkereskedelem-kiindulopontja-es-tranzitorszaga-is-egyben.htmlA globális emberkereskedelem azonosított áldozatainak 28%-a gyermek – jelentette ki az UNICEF és az Emberkereskedelem Elleni Ügynökségek Közötti Együttműködési Csoport (ICAT). A szubszaharai, közép-amerikai és karibi térségben az azonosított áldozatok között a gyerekek aránya még ennél is magasabb, 64-62% közötti. Család--Nagyon meglepődött a vőlegény, amikor meglátta az esküvői fotózáson menyasszonyáthttp://www.life.hu/csalad/20180726-meglepodott-a-volegeny-amikor-meglatta-az-eskuvoi-fotozason-menyasszonyat.htmlAz esküvő nemcsak az élet egyik legfontosabb pillanata, de egyben a legfeszültebb is. Az ara, Heidi látva, hogy leendő férje lábai remegnek a várakozás és izgalom okozta idegességtől, igen frappáns tréfát eszelt ki, hogy oldja a feszültségét. CsaládOrigoMegmutatta 19 éves lányát, Tamarát az egykori modell, Marjai Judithttp://www.life.hu/csalad/20180728-megmutatta-19-eves-lanyat-tamarat-az-egykori-modell-marjai-judit.htmlElőször mutatta meg kamerák előtt lányát, Tamarát, Marjai Judit egykori modell. Úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.