Sarolta hercegnő kiköpött mása édesapjának, Vilmos hercegnek

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
hasonlóság Diana hercegné család Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei elképesztően aranyosak. Most pedig az is kiderült, hogy a kis Sarolta hercegnő kiköpött édesapja. Ha Vilmos herceg gyermekkori fotóit böngésszük, rájövünk, lánya az ő vonásait örökölte. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg már három gyönyörű gyermekkel büszkélkedhet. Az elsőszülött Györggyel, Saroltával és a kis csöppséggel, Lajossal. A Hello! magazin lett figyelmes arra, hogy a kis Sarolta hercegnő és édesapja, Vilmos herceg megszólalásig hasonlítanak egymásra. Ehhez természetesen szemügyre kell vennünk a trónörökös gyermekkori fotóit.

Vilmos herceg és Sarolta hercegnő Forrás: Getty Images

Ezen belül is érdemes olyan képet választani, amelyen a herceg annyi idős, mint gyermeke. Ha megnézzük Vilmos 1985-ben készült képeit, láthajuk, hogy ugyanaz a pirospozsgás arc köszön vissza, mint Sarolta hercegnő képeinél. A szemük, orruk és ajkaik formája is teljesen megegyezik. Le sem tagadhatnák, hogy apa és lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.