Így élnek most a hajdúszoboszlói hármas ikrek és édesapjuk

édesanya halál gyerekek család hármas ikrek Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül maradt a hármas ikrekkel Fábián Tamás, aki néhány órával gyermekik születése után elveszítette feleségét, Lettit. Őszintén beszélt arról, hogyan birkózik meg a tengernyi feladattal és felesége hiányával. 

"A nagyszülők rengeteget segítenek, de mivel még ők is dolgoznak, ezért heti táblázatot kellett készíteni, precíz beosztással, hogy mikor ki tud a picikkel lenni" - mondta a Blikknek Fábián Tamás, a hajdúszoboszlói hármas ikrek édesapja, aki nem sokkal a szülés után elveszítette feleségét Lettit. Most GYES-en van, minden erejével igyekszik ellátni gyermekeit, Lénát, Mirát és Milnát.

Mint mondta, a gyerekek nagyszerűen fejlődnek, Léna 6,5, Mira 5,7, Milán pedig már 7,6 kilogramm, nemrégiben kezdték el a hozzátáplálást. A fiatal apuka kevés éjszakát alszik végig, mindig fel kell kelnie valamelyik babához.

Az ikrek édesanyja a szülés után néhány órával hunyt el (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Ha Mirára nézek, a feleségemet látom benne. A kislányomnak olyan gyönyörű szemei vannak, mint neki voltak. Valójában sosem leszek képes feldolgozni Letti elvesztését, a picik is rá emlékeztetnek. Sokszor gyengülök el, de aztán tudom, hogy erősnek kell maradnom, hiszen nekik csak én vagyok. Kíváncsi vagyok, ahogy egyre nagyobbak lesznek, kire hasonlítanak majd, kitől mit örököltek" - mesélt mindennapjairól Fábián Tamás. Azt is elmondta, hogy a debreceni Tündérkör Alapítványon keresztül közel 45 millió forintnyi adományt kaptak, ezt egy bankszámlán őrzi és új otthunkra szeretné fordítai. Szeptember elején pedig újabb koncertet rendeznek a Desperadó együttes és a Kerozinból ismert Axel köreműködésével, itt is a családnak gyűjtenek majd.

Feleségével, Lettiel azt tervezték, hogy új otthon építenek maguknak, ám erre egyedül a 3 gyermek mellett egyelőre nincs energiája.

Ha szeretnéd megnézni a tündéri hármas ikreket, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.