Családja is sokszor támadta Tóth Andit, mióta Budapestre költözött

vita X-Faktor család énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan támadják Tóth Andi énekesnőt szókimondó és sokszor provokatív stílusáért, most pedig az is kiderült, hogy családja, barátai sem nézik jó szemmel minden egyes lépését. 

Tóth Andi énekesnő nagyon fiatalon nyerte meg az X-Faktor tehetségkutatót. Ekkor költözött Nagyváradról Budapestre. Azóta családtagjai és régi barátai közül többen elfordultak tőle.

"A régi barátaim, ismerőseim, szeretteim közül kevesen maradtak hűségesek hozzám. Még a rokonok, köztük kiváltképp az egyik unokatestvérem is elég keményen nekem jött, de persze az egykori osztálytársak, barátok sem kíméltek. Az első perctől kezdve megkaptam, hogy milyen beképzelt vagyok, és a média csak kifordított önmagamból, pedig szerintem ez koránt sincs így. Az ő szemükben mindig mindent rosszul csináltam, pedig én csak a saját utam jártam. Persze nekem minden visszajutott a fülembe, és bevallom, a megjegyzések akkoriban nagyon fájtak, de ma már nem foglalkozom velük, csak előre nézek" - mondta a Lokálnak Tóth Andi.

Tóth Andi családja nem nézi jó szemmel minden lépését Forrás: TV2 Sajtószoba

Amikor megnyerte az X-Faktort, édesanyja nem szerette volna, ha olyan fiatalon egyedül él a magyar fővárosban, így vele költözött. "Azóta már több mint négy év telt el, és anya hazaköltözött, hisz már tudja, hogy egyedül is megállom a helyem. Olyannyira tudja, hogy most már abban is kifejezetten támogat, hogy Amerikában próbáljak szerencsét, de ez még a jövő zenéje" - fogalmazott Tóth Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.