Weisz Fanni édesanyja szerint leendő vejének komoly mentális problémái vannak

"Forrás: FEM3 Café " -
édesanya házasság Weisz Fanni család mentális problémák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén férjhez megy Weisz Fanni, édesanyja pedig aggódik, hogy végképp elveszíti szeretett lányát.

Több mint két éve romlott meg kapcsolata Weisz Fanninak a családjával. A szépséges modell édesanyja a Mokkában mesélte el, mennyire félti lányát leendő vejétől, aki szerinte komoly mentális porblémákkal küzd, valamint több kétes ügyben is érintett.

Weisz Fanni édesanyja retteg leendő vejétől Forrás: FEM3 Café

A mama attól tat, hogy az esküvő után végleg elveszti lányát.

"Két és fél éve vagyunk ebben a szörnyű helyzetben, hogy nem tudok kommunikálni a saját lányommal Az indulat hevében mondtam ilyen dolgokat. Az sem érdekel, ha perelnek emiatt. Fannit többször megalázta a nyilvánosság előtt is. Mi történhet a négy fal között?" - mesélte a Borsnak az édesanya.

Gáspár Virág 16 éves lett, szülei, Gáspár Bea és Győzike sweet 16 party-t rendeztek nekihttp://www.life.hu/csalad/20180727-gaspar-virag-16-eves-lett-szulei-gaspar-bea-es-gyozike-sweet-16-partyt-rendeztek-neki.htmlGáspár Virág 16 éves lett. Ebből az alkalomból elképesztő luxus party-t szerveztek neki szülei, Gáspár Győző és Bea Család--A gyermekek védelme kemény, ugyanakkor csodás feladat - SOS Gyermekfalvakhttp://www.life.hu/csalad/20180803-a-gyermekek-vedelme-kemeny-es-csodas-feladat-sos-gyermekfalvak.htmlMagyarországon 23.000 gyermek él a vér szerinti szülei nélkül, további 140.000 gyermeket fenyeget a veszély, hogy kiemelhetik a családból veszélyeztetettség miatt. Az SOS Gyermekfalvak célja, hogy biztonságos, szerető otthont adjon azoknak a gyerekeknek, akiket kiemeltek családjukból, illetve megóvják a veszélyeztetett családokat a széthullástól. A szervezet működéséről Szilvás Lénával, az SOS Gyermekfalvak gyermekvédelmi programigazgatójával beszélgettem. CsaládOrigoGólyahír: kisbabát vár Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20180806-golyahir-kisbabat-var-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna, a Barátok közt egykori Zsófija anyai örömök elé néz. A nagy hírt közösségi oldalán jelenetette be.Család--Sima és rögös út a sikerig: Sztárok gyerekkora: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180801-sztarok-szineszek-es-enekesek-gyerekkora-fotok.htmlA sztárokról sokszor még csak nem is sejtjük, hogy milyen könnyű vagy épp felforgató volt a gyerekkoruk. Egyesek csak úsztak az árral és tehetségüket felfedezték, másokat – ha nem is tudatosan, de már egészen fiatalon – erre a pályára kondicionáltak. CsaládOrigoMáris érkezhet a baba Curtiséknélhttp://www.life.hu/csalad/20180806-maris-erkezhet-a-baba-curtiseknel-eljegyzes.htmlAz Instagramon szólta el magát Curtis: a lánykérés után máris babát vállalnának kedvesével. Család--Különleges szolgáltatások, amiről nem is tudtad, hogy léteznekhttp://www.life.hu/csalad/20180801-kulonleges-es-egyedi-szolgaltatasok-amirol-nem-is-tudtad-hogy-leteznek.htmlRengeteg olyan szolgáltatás áll a rendelkezésedre, melyek megkönnyítik az életedet, időt spórolnak neked, vagy épp némi exkluzivitást csempésznek a hétköznapjaidba. A következőkben három olyat mutatunk, melyekről nagy eséllyel még nem hallottál, pedig kellett volna. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.