Erdei Zsolt elveszítette lányát a strandon, nagyon megijedt

2018.08.09. 10:54

A Balatonon tölti a nyarat Erdei Zsolt és családja. Egyik nap, amikor a strandra mentek, Erdei szem elől tévesztette kislányát, Grétit. Igyekezett nyugodt maradni, végül megtalálta a parton játszó csöppséget. 

Hétvégente csatlakozik a családhoz a Balatonon Erdei Zsolt, aki nemrégiben a strandra indult a családdal. Ám Erdeinek valóra vált az apukák rémálma: szem elől tévesztette lányát. 

"Réka éppen Vilikével foglalkozott, én pedig pakoltam ki a strandfelszereléseket a táskából, amikor arra eszméltem, hogy túl nagy a csönd. Gréti, aki állandóan mozgásban van és sokat beszél, nem duruzsolt a fülembe. Éreztem, hogy valami nincs rendben. Mire felpillantottam, már nem láttam sehol. Nagyon megijedtem, de megpróbáltam higgadt maradni" - mondta a Ripostnak Erdei Zsolt. 

Erdei Zsolt és felesége, RékaForrás: MTVA/Zih Zsolt

Szerencsére nem történt semmi baj, a strand másik felében megpillantotta a higgadtan játszó kislányát. Úgy döntött, a háttérből figyeli Grétit, megnézni mi történik. 

"Nem zavartatta magát, elsétált a partig, ahol megállt és játszott egy kicsit, majd egy másik úton visszament az anyjához. Végig szemmel tartottam és megkkönnyebülve vettem tudomásul, hogy milyen talpraesett. Annak nagyon örülök, hogy Gréti egy pillanatra sem esett pánikba, sőt tud tájékozódni, és amikor keresett minket a tekintetével, teljesen összeszedett volt" - fogalmazott a sportoló. 

Erdei Zsoltstrandnyaralásutazásgyermekcsalád