Gönczi Gábor és kedvese hamarosan összeházasodnak

esküvő Gönczi Gábor házasság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan 2 éves lesz Gönczi Gábor kisfia, Áron. A műsorvezető és párja, Ildikó úgy döntöttek, ideje összeházasodniuk. 

Ön- és közveszélyesnek titulálta kisfiát Gönczi Gábor műsorvezető, a kis Áron hamarosan kétéves lesz és láthatóan örökmozgó. A lakásban fellelhető összes hangszert kipróbálja, sőt énekel is hozzá. Gönczi azt mondta: nagyon boldog, kiegyensúlyozott családi életet élnek, szinte mindenhová viszik magukkal gyermeküket.

A Mokkában nagy bejelentést is tett. Párjával, Ildikóval úgy döntöttek, hogy összeházasodnak.

"Örömmel jelentem, hogy küszöbön az esküvő. Van még hátra néhány hónap, de úgy döntöttünk, hogy ennek a dolognak most már meg kell történnie" - mondta a műsorvezető.

"Nekem fontos a házasság, Ildinek pláne fontos. Tudtam, hogy házasságban szeretnék élni, és néhány hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy belevágunk" - mesélte Gönczi Gábor, aki azt is elárulta, hogy még idén egybekelnek. Sőt, arról is mesélt, hogy a második babáról is beszélgetnek már kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.