Istenes Bence életét megváltoztatta az apaság

2018.08.09. 14:05

Hamarosan második gyermeke is megszületik Istenes Bencének és Csobot Adélnak. Az édesapa őszintén mesélt karrierjéről, és arról, hogyan változtatta meg őt az apaság. 

Nagyot fordult a világ Istenes Bencével, ő vezeti majd a Németországban futó X-Faktort, és hamarosan megszületik második Csobot Adéllal közös gyermeke. 

A Potyautasban most arról mesélt, hogy 31 évesen még mindig rengeteg terve van. Mint mondta: mindig egy hosszabb távú célt tűz ki maga elé és igyekszik azért dolgozni. Azt is elárulta, hogy az apaszerep is sokat változtatott a személyiségén. 

"Még sok minden inspirál. Csak a gyerek óta nagyon megváltoztam emberileg. Valószínűleg mindenkivel ez történik, akinek gyereke van. Annyira átalakult az életem, a személyiségem is szerintem. Nem az, hogy hirtelen más személyiségem lett, csak más lett a fontossági sorrend" - mesélte Istenes Bence. 

"Annyira minden megváltozik körülötted, és annyira hirtelen történt igazából. Éltem a kis szingli életemet, aztán együtt voltunk Adéllal, terveztem, nagyon akartam gyereket, de amikor ott volt, akkor hirtelen jött az életembe" - fogalmazott a műsorvezető. Azt is elárulta, hogy bár rengeteget megmutatnak magukból és családjukból a nyilvánosságnak, rajongóik mégsem láthatnak mindent. 

Istenes BenceCsobot AdélgyermekapaságcsaládSzületés