Mádai Vivien életét megváltoztatta az anyaság, figyel rá, hogy ne váljon unalmassá

anyaság család férj Mádai Vivien gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már négy éves Mádai Vivien kisfia, Zénó. A műsorvezető most arról mesélt, hogyan változtatta meg életét az anyaság, és hogyan rázódtak bele férjével abba, hogy csak néhány lopott óra jut nekik kettesben.

"Ha ez embernek gyereke lesz, minden más háttérbe szorul. A férjemnek is el kellett fogadnia, hgoy olykor csak lopott órákat lehetünk együtt, és esténként nem egy bomba nő várja őt haza" - nyilatkoza a Story magazinnak korábban Mádai Vivien.

Most pedig a műsorvezető arról beszélt a lapnak, hogyan alakult az élete az utóbbi 4 évben, mióta kisfia, Zénó megszületett. "Nyíltan merem vállalni a sokszínűségemet, és figyelek arra, hogy ne válljak unalmassá, ebben persze nagy segítségemre van a bennem rejlő női stílusok váltakozázsa is" - mesélte Mádai, aki a gálákon dívaként tündököl, a hétköznapokban azonba a sportol lazaság sem áll távol tőle.

Mádai Vivien jól érzi magát a bőrében Fotó: Csudai Sándor - Origo

A szülés utáni depresszióval is megküzdött, mára azonban harmónia uralkodik az életében. "Anyaként az is fontos tanulság, hogy nem dönthetek mindig egyformán jól. Igenis ér, igenis szabad hibázni, hiszen a gyereknevelés egy tanulási folyamat is. Ráadásul egy anya sok mindent hibaként él meg, holott csak utóbb derül ki, hogy tényleg tévedett, tényleg hibázott-e. Már régen nem görcsölök azon, hogy mikor hoztam rossz döntéseket, mert látom, hogy Zéni fantasztikus, csodálatos kis ember. Ő a legjobb dolog, ami velem az életben megtörténhetett" - fogalmazott Mádai Vivien.

„A méhem csak az enyém, ne mássz bele!” - Nők a gyermekvállalás nyomása alatthttp://www.life.hu/csalad/20180801-a-mehem-csak-az-enyem-ne-massz-bele-nok-a-gyermekvallalas-nyomasa-alatt.htmlAmellett, hogy velünk, nőkkel szemben nagy az elvárás az élet, lényegében minden területén, a gyermekvállalás terén is nagy nyomás nehezedik ránk, ami sok esetben a család és a barátok részéről érkezik. Egy kedves olvasónk tisztelt meg minket egy személyes történetével, mely ez utóbbira ad ékes példát. CsaládOrigo75 évesen állt oltár elé Kóbor Jánoshttp://www.life.hu/csalad/20180809-75-evesen-allt-oltar-ele-kobor-janos-eskuvo.htmlKevesen tudják, hogy eddig csak polgári esküvője volt Kóbor Jánosnak. Feleségével most úgy döntöttek, 10 év után végre sort kerítenek a templomi ceremóniára is. Család--Erdei Zsolt elveszítette lányát a strandon, nagyon megijedthttp://www.life.hu/csalad/20180809-erdei-zsolt-elveszitette-lanyat-a-strandon-nagyon-megijedt.htmlA Balatonon tölti a nyarat Erdei Zsolt és családja. Egyik nap, amikor a strandra mentek, Erdei szem elől tévesztette kislányát, Grétit. Igyekezett nyugodt maradni, végül megtalálta a parton játszó csöppséget. CsaládOrigoGyermeket vár Richard Gere felesége, Alejandra Silvahttp://www.life.hu/csalad/20180809-gyermeket-var-richard-gere-felesege-alejandra-silva.htmlSpanyol hírportálok szerint gyermeket vár Richard Gere ifjú felesége, Alejandra Silva. Család--A szülők úgy vélik, a babával otthon maradni nehezebb, mint visszamenni dolgoznihttp://www.life.hu/csalad/20180808-a-szulok-ugy-velik-a-babaval-otthon-maradni-nehezebb-mint-visszamenni-dolgozni.htmlEgy friss felmérés szerint sokkal nehezebb egy újszülöttel otthon maradni, mint visszamenni dolgozni. CsaládOrigoVajna Timi gyönyörű képeket posztolt húga, Lilla esküvőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180807--vajna-timi-gyonyoru-kepeket-posztolt-huga-lilla-eskuvojerol.htmlVajna Timi gyönyörű fotókat mutatott húga, Palácsik Lilla esküvőjéről! Nagyon boldogok voltak a nagy napon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.