Mádai Vivien életét megváltoztatta az anyaság, figyel rá, hogy ne váljon unalmassá

2018.08.09. 15:30

Már négy éves Mádai Vivien kisfia, Zénó. A műsorvezető most arról mesélt, hogyan változtatta meg életét az anyaság, és hogyan rázódtak bele férjével abba, hogy csak néhány lopott óra jut nekik kettesben.

"Ha ez embernek gyereke lesz, minden más háttérbe szorul. A férjemnek is el kellett fogadnia, hgoy olykor csak lopott órákat lehetünk együtt, és esténként nem egy bomba nő várja őt haza" - nyilatkoza a Story magazinnak korábban Mádai Vivien. 

Most pedig a műsorvezető arról beszélt a lapnak, hogyan alakult az élete az utóbbi 4 évben, mióta kisfia, Zénó megszületett. "Nyíltan merem vállalni a sokszínűségemet, és figyelek arra, hogy ne válljak unalmassá, ebben persze nagy segítségemre van a bennem rejlő női stílusok váltakozázsa is" - mesélte Mádai, aki a gálákon dívaként tündököl, a hétköznapokban azonba a sportol lazaság sem áll távol tőle.

Mádai Vivien jól érzi magát a bőrébenFotó: Csudai Sándor - Origo

A szülés utáni depresszióval is megküzdött, mára azonban harmónia uralkodik az életében. "Anyaként az is fontos tanulság, hogy nem dönthetek mindig egyformán jól. Igenis ér, igenis szabad hibázni, hiszen a gyereknevelés egy tanulási folyamat is. Ráadásul egy anya sok mindent hibaként él meg, holott csak utóbb derül ki, hogy tényleg tévedett, tényleg hibázott-e. Már régen nem görcsölök azon, hogy mikor hoztam rossz döntéseket, mert látom, hogy Zéni fantasztikus, csodálatos kis ember. Ő a legjobb dolog, ami velem az életben megtörténhetett" - fogalmazott Mádai Vivien. 

Mádai Viviencsaládférjanyasággyerek