Macaulay Culkin apuka szeretne lenni: már próbálkoznak barátnőjével

Forrás: NORTHFOTO/Domine Jerome -
apa Macaulay Culkin gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Macaulay Culkin és barátnője között úgy tűnik komolyra fordultak a dolgok: az egykori színész már a közös gyermekvállalásról beszélt.

Hamarosan apuka lesz Macaulay Culkin! A gyereksztár és barátnője ugyanis már próbálkoznak, és alig várják, hogy hamarosan kisgyermekek népesítsék be a házukat.

Macaulay Culkin gyereket akar Forrás: NORTHFOTO/Domine Jerome

„Csinálunk néhány babát. Ő a legjobb, így valószínűleg teszek bele néhány babát. Úgy értem, mi határozottan gyakorolunk" - mondta Macaulay Culkin, amikor egy podcastban a gyermekvállalás is szóba került. A színész arról is beszélt, hogy szerinte nagyon szép babáik lesznek ázsiai barátnőjével, Brenda Songgal. „Aranyos babáim lesznek. Ő ázsiai, tehát kis ázsiai babáink lesznek. Imádnivalóak lesznek" – tette hozzá Macaulay Culkin.

Vasvári Viviennek nem tetszett, hogy az okmányirodában mellette szoptatott egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20180810-vasvari-viviennek-nem-tetszett-hogy-az-okmanyirodaban-mellette-szoptatott-egy-no.htmlManapság a legtöbben a nyilvános szoptatás mellett kampányolnak, de az ellenvéleménynek is van tábora. Vasvári Vivien szerint tiszteletben kell tartani azokat az embereket is, akiket ez zavar. Család--Egy internetes szörny ámokfutása; avagy amire a Momo-jelenség megtanít minkethttp://www.life.hu/csalad/20180809-egy-internetes-szorny-amokfutasa-avagy-amire-a-momojelenseg-megtanit-minket.htmlAz elmúlt hetekben megszaporodtak a Momóról szóló cikkek, melyek egy horrorlényről számolnak be, aki többek közt dél-amerikai és német gyerekeknek írogat félelmetes üzeneteket Facebookon és WhatsAppon. Nos, a pánikkeltés helyett, öntsünk tiszta vizet a pohárba. CsaládOrigoKulcsár Edina nem árulta el, mikor jön a babahttp://www.life.hu/csalad/20180809-kulcsar-edina-nem-arulta-el-mikor-jon-a-baba.htmlKulcsár Edina hamarosan anyuka lesz, de azt, hogy pontosan mikor érkezik a baba nem akarja elárulni. Család--Gönczi Gábor és kedvese hamarosan összeházasodnakhttp://www.life.hu/csalad/20180809-gonczi-gabor-es-kedvese-hamarosan-osszehazasodnak.htmlHamarosan 2 éves lesz Gönczi Gábor kisfia, Áron. A műsorvezető és párja, Ildikó úgy döntöttek, ideje összeházasodniuk. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoCsaládi örömhír Cooky-éknál: kisfiuk, Kevin felállthttp://www.life.hu/csalad/20180809-csaladi-oromhir-cookyeknal-kisfuk-kevin-felallt.htmlRendszeresen tölt fel közösségi oldalára Cooky aranyosabbnál aranyosabb fotókat gyermekükről, a Kevinről. Most hatalmas örömhírről számoltak be: a kis csöppség felállt. CsaládOrigoGörög Zita harmadik várandósságáról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180809-gorog-zita-harmadik-varandossagarol-beszelt.htmlGörrög Zita harmadik gyermekével várandós, de teljesen más ez a terhesség, mint az első kettő. Elárulta, miért más CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.