Bikiniben mutatta meg terheshasát Voksán Virág

terhesség Voksán Virág babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lehet már a készülődés, ugyanis ősszel jön világra Voksán Virág gyermeke. A modell-dj. pocakja is rendesen kikerekedett már, az Instagramján meg is mutatta. 

Virág most már jól viseli a várandósságot, de az elején ez nem volt így.

"Az első három hónapot nagyon megszenvedtem, egész nap rosszul voltam, alig bírtam az ágyból kikelni. Nemcsak émelyegtem, és gyengének éreztem magam, hanem később orrdugulásom is volt, ami a terhességnek egy ritkább velejárója" - mesélte korábban, és azt is elmondta, hogy a harmadik hónap után viszont mintha elvágták volna a rosszulléteket, már élvezi a terhességet.

Elvesztette kutyáját, Özgét Steiner Kristófhttp://www.life.hu/csalad/20180811-elvesztette-kutyajat-ozget-steiner-kristof.htmlSzívhezszóló posztban tette közzé Steiner Kristóf, hogy imádott kutyája, Özge elpusztult. CsaládOrigoMegszületett Csobot Adél és Istenes Bence kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180811-megszuletett-csobot-adel-es-istenes-bence-masodik-kisfia.htmlHatalmas a boldogságuk: négytagúra bővült a család. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta babája ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20180718-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-babaja-ultrahangfotojat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti nyár végére várja a kis Medox érkezését. A szépségkirálynő a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton készült fotót osztotta meg Instagram-oldalán követőivel. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszületett Pál Dénes kislányahttp://www.life.hu/csalad/20180729-megszuletett-pal-denes-kislanya-baba-mama-is-jol-vannak.htmlHatalmas a boldosság Pál Déneséknél, az énekes apa lett. CsaládFotó: Mudra László - OrigoEgyelőre nem tervez esküvőt Majka és Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20180721-egyelore-nem-tervez-eskuvot-majka-es-dundika-ilyen-a-kapcsolatuk.htmlMajkával való kapcsolatuk titkáról mesélt Dundika. A kétgyermekes anyuka azt is elmondta, hogyan állnak a házassághoz. CsaládOrigoBensőséges fotón kislányával, Natival, Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20180624-bensoseges-foton-kislanyaval-natival-hodi-pamela.htmlHódi Pamelát és kislányát, Natit csodálatos, intim pillanatban kapták lencsevégre. Nagyon aranyosak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.