Megszületett Oláh Gergő negyedik gyereke

baba család Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a boldogság Oláh Gergőéknél. Az énekes immár négyszeres édesapa. 

"Örömmel és büszkén osztom meg veletek, hogy ma már haza hoztam a kicsi lányomat és a világ legerősebb Anyukáját! Mindketten jól vannak, mindketten gyönyörűek!" - tette közzé az alábbi videóval Oláh Gergő.

Szinetár Dóra magánéletéről beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180816-szinetar-dora-maganeleterol-beszelt-videoban.htmlSzinetár Dóra egy videóban teljesen őszintén beszél magánéletéről. Elárulta, tudja, hogy a civil dolgai jobban érdekli az embereket, mint a hivatása közbeni felvételek. Hozzátette, nem szertené turbózni a valóságot. CsaládOrigoBikiniben mutatta meg terheshasát Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20180812-bikiniben-mutatta-meg-terheshasat-voksan-virag-dj.htmlNagy lehet már a készülődés, ugyanis ősszel jön világra Voksán Virág gyermeke. A modell-dj. pocakja is rendesen kikerekedett már, az Instagramján meg is mutatta. Család--Jennifer Aniston az anyaságról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180802-jennifer-aniston-az-anyasagrol-beszelt-nem-az-o-utja.htmlBár évről évre felröppent a hír, hogy Jennifer Aniston babát vár, a pletyka sosem bizonyult igaznak. A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba. Család--Ez a férfi Voksán Virág gyermekének édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20180624-ez-a-ferfi-voksan-virag-dj-modell-gyermekenek-edesapja.htmlHárom és fél éve alkot egy párt Voksán Virág és kedvese. Megismerkedésük kicsit sem mondható átlagosnak, ugyanis a piros lámpánál próbálta meg felszedni a férfi a zenészt. Virág nem adta be egyből a derekát, nem adta meg a telefonszámát, meg kellett hódítani őt. A szép modell-dj. az RTL Klubnak mesélt a megismerkedésükről, és arról, hogyan alakult ki közöttük a szerelem. Család--Eltemették Majka édesanyját, az asszony a halála előtt levelet írt fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20180621-eltemettek-majka-edesanyjat-az-asszony-a-halala-elott-levelet-irt-fianak.htmlA búcsúszertartáson olvasták fel Majka édesanyjának levelét fiához. Család--Megszületett Tabáni István kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180609-megszuletett-tabani-istvan-a-csillag-szuletik-enekese-kisfia-nataniel.htmlA Csillag születik énekese a Facebookon osztotta meg az örömhírt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.