Vujity Tvrtko elmondta véleményét Weisz Fanni családi drámájáról

esküvő Weisz Fanni család Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtko a közösségi oldalán fejtette ki véleményét a frissen házasodott Weisz Fanniék családi drámája kapcsán. A műsorvezető régi jó barátja a szépségnek, és édesanyjával, Ágnessel is jó viszonyt ápol. 

Ahogy megírtuk, az elmérgesedett helyzet következtében Weisz Fanni édesanyja és más családtagok nem vehettek részt a modell elküvőjén. Vujity Tvrtko azonban ott volt, amiről egy képet is megosztott:

Később pedig hosszú posztban írta le véleményét a családi drámával kapcsolatban:

Megmutatta új szerelmét Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180812-megmutatta-uj-szerelmet-aurelio-valovilag-gyoztes.htmlEgy esküvőn vett részt új kedvesével Aurelio, onnan posztolt. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180812-ferjhez-ment-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno.htmlKimondta a boldogító igent párjának, Péternek Weisz FanniTV + SztárokOrigoÚj párjával Sziget Fesztiválozott Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180811-uj-parjaval-sziget-fesztivalozott-demcsak-zsuzsa-teves-lesifoto.htmlSzenvedélyes csókváltás közepette kapta lencsevégre a Bors fotósa Demcsék Zsuzsát és új párját a Sziget Fesztiválon. Úgy tűnik, nagy a boldogság. TV + SztárokOrigoOláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Köllő Babett boldogan vállalta el, hogy show-királynő leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-kollo-babett-boldogan-vallalta-el-hogy-showkiralyno-lesz-csak-show-es-mas-semmi-tv2.htmlKöllő Babettről lehullott a lepel, kiderült, hogy ő is showkirálynő lesz a TV2 műsorában.TV + SztárokOrigoKözös retro fotón Liptai Claudia, Ábel Anita és Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180811-kozos-retro-foton-liptai-claudia-abel-anita-es-csonka-andras-szomszedok-edeskettes.htmlÁbel Anita és Liptai Claudia több mint 20 éve a Szomszédok forgatásán barátkoztak össze, és azóta is nagyon jóban vagytak. Clau most megmutatta, miként néztek ki akkoriban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.