Kiakadtak a rajongók: Danielle Lloyd brit tévésztár nemválasztó beavatkozással szeretne kislányt

Danielle Lloyd tévésztár család nemválasztó beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danielle Lloyd brit tévésztár négy kisfiú anyukája, aki ötödik gyereknek most már kislányt szeretne. Amerikában legális a nemváltó beavatkozás, ezért férjével úgy döntöttek, átszelik az óceánt és ők is elvégeztetik a műtétet.

Nagyon kiakadtak a rajongók, amikor Danielle Lloyd brit tévésztár bejelentette, hogy ötödik gyereknek, a négy fiú után, mindenképpen kislányt szeretnének, így Amerikába utaznak, hogy az úgynevezett nemváltó beavatkozást elvégezhessék rajta a szakemberek. Ezzel az eljárással állítólag az orvosok képesek befolyásolni a születendő baba nemét. Az orvosi műtét egyenként 4 millió forintba kerül és közel sem biztos, hogy elsőre sikerül is - írta meg a Mirror.

Elképesztő felelőtlenség jellemzi a fiatalok médiafogyasztását http://www.life.hu/csalad/20180817-elkepeszto-felelotlenseg-jellemzi-a-fiatalok-mediafogyasztasat-internethasznalatat.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a héten kötetlen beszélgetésre hívta a sajtó munkatársait. Itt többek között az is kiderült, hogy az NMHH nagy hangsúlyt fektet a tudatos médiafogyasztási szokások kialakítására, épül a harmadik Bűvösvölgy, és lesújtó a kamaszok tudatossága, miközben az online térben barangolnak. CsaládOrigoBármikor megszülethet Kulcsár Edina és Csuti kisbabája: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180820-barmikor-megszulethet-kulcsar-edina-es-csuti-kisbabaja-foto.htmlBármikor megszülethet Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő kisbabája, Medox: a büszke kismama Insta posztjában árulta el a hírt. CsaládOrigoNyilvánosan égette be fiát Polgár Tünde az interneten: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180820-nyilvanosan-egette-be-fiat-polgar-tunde-az-interneten-foto.htmlPolgár Tündének, a Feleségek Luxuskivitelben című műsor egyik szereplőjének fia instaceleb akar lenni. Ennek érdekében mindent meg is tesz, egyre több követője van, valamint videóit is sokan nézik. Édesanyja azonban legújabb posztjánál csúnyán beégette őt. Család--Egy kisbaba, aki mindennap más történelmi jelentőségű, ikonikus nő bőrébe bújik: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180816-egy-kisbaba-aki-mindennap-mas-tortenelmi-jelentosegu-ikonikus-no-borebe-bujik-fotok.htmlEgy 36 éves angol édesanya, Jenelle Wexler úgy döntött, nem a megszokott módon üti el idejét 4 hónapos lánya mellett. Az édesanya maga varrta ruhákba bújtatja a kis Liberty-t, méghozzá a történelem nagy nőalakjait megidézve. CsaládOrigoŐrült dolgok, amiket régen a nőkről hittek - Nulla esélyegyenlőséghttp://www.life.hu/csalad/20180812-orult-dolgok-amiket-a-nokrol-hittek-a-multban-nem-volt-eselyegyenloseg.htmlA nőknek kisebb az agyuk, ha menstruálnak a kutyák vonyítani kezdenek, és árt nekik a túl nagy tudás. Többek közt ezeket gondolták anno a nőkről. CsaládOrigoCsobot Adél elárulta, milyen volt az első néhány otthon töltött éjszaka második kisfiukkalhttp://www.life.hu/csalad/20180814-csobot-adel-elarulta-milyen-volt-az-elso-nehany-otthon-toltott-ejszaka-masodik-kisfiukkal.htmlMegszületett Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia, Ádin. A kétszeres anyukát és a babát már haza is engedték, Adél pedig elárulta, milyenek voltak az első otthon töltött éjszakák. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.