Caramelék kislányának kezelése rendben halad

"Forrás: Instagram/Szilágyszi Szilvia " -
Caramel kislány kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel kislányáról áprilisban derült ki, hogy leukémiás, azóta nem nyilatkoztak a helyzetükről, de a legfrissebb információk szerint minden rendben halad. 

Minden szülő rémálmába került Caramel és felesége áprilisban, kiderült, hogy kislányuk, Szofi leukémiás. „Szofit hétfőn, akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Azt hittem tudom mi a pokol, vagyis sejtettem, de a neheze még csak most jön. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan számunkra. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben" - írta akkor Caramel.

Caramelék kislányát áprilisban diagnosztizálták a betegséggel "Forrás: Instagram/Szilágyszi Szilvia "

Az énekes és felesége azóta csak egymásra és gyermekükre koncentrálnak, de a Hot! Magazin információi szerint

a kórházi kezelésekkel minden a legnagyobb rendben halad.

A magazin szerint bizakodásra adhat okot az is, hogy Caramel és felesége kilátogattak a Sziget Fesztiválra is, valószínűleg nagyon rájuk fért egy kis kikapcsolódás.

Ilyennek kellett lennie régen egy jó feleségnek; férjfogó tanácsokhttp://www.life.hu/csalad/20180820-ilyennek-kellett-lennie-regen-egy-jo-felesegnek-ferjfogo-es-hazassagi-tanacsok.htmlÁltalánosságban elmondható, hogy egészen a feminizmus megjelenéséig a szelíd, házias, kellemes megjelenésű, szórakoztató, ugyanakkor nem hivalkodó viselkedésű nőket tartották a legmegfelelőbb feleség jelölteknek. Természetesen a korok és társadalmak minidig hoztak ebbe a listába némi változást, nézzünk is meg pár érdekes tanácsot, melyeket anno a nőknek címeztek, hogy minél előbb megházasodhassanak. CsaládOrigoNyári Diát támadta a magyar blogger, amiért elment egy koncertre: válaszolt az újdonsült anyukahttp://www.life.hu/csalad/20180823-nyari-diat-tamadta-a-magyar-blogger-amiert-elment-egy-koncertre.htmlA magyar blogger a sztáranyukákat, köztük Nyári Diát támadta, amiért egy rózsaszín felhőnek állítják be az anyaságot. A színésznő ellen azért emelte fel a szavát, mert az elment egy koncertre kéthetes babája mellől. Dia természetesen válaszolt a támadásra. CsaládOrigoBéranya hordja ki Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180822-beranya-hordja-ki-kim-kardashian-es-kanye-west-negyedik-gyermeket-kisfiu.htmlA hírek szerint érkezik Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermeke. A kisfiút egy béranya hordja majd ki. CsaládOrigoMegszületett Juga Veronika harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180823-megszuletett-juga-veronika-harmadik-gyermeke-baratok-kozt.htmlA Blikk számolt be arról, hogy a Barátok közt egykori Berényi Katája, Juga Veronika életét adott harmadik gyermekének.CsaládOrigoNémeth Dorottya, kétszeres világbajnok fitneszmodell megmutatta kisfiát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180822-nemeth-dorottya-ketszeres-vilagbajnok-fitneszmodell-megmutatta-kisfiat.htmlNémeth Dorottya július végén adott életet első gyermekének, akiről azóta szerencsére képet is mutatott követőinek. Hihetetlenül édes a kisfiú. Család--Kapócs Zsóka megmutatta kisfiát, Boriszt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180822-kapocs-zsoka-megmutatta-kisfiat-boriszt.htmlKapócs Zsóka végre mutatott egy felvételt 5 hónapos kisfiáról, Boriszról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.