Szinte egyszerre esett teherbe Kiss Ramóna és barátnője, Vanya Timi

színésznő terhesség barátnő Kiss Ramóna Vanya Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt élheti át a várandóság élményét Kiss Ramóna és legjobb barátnője, a szintén színésznő, Vanya Timi.

Szinte egyszerre, mindössze két hét különbséggel esett teherbe Kiss Ramóna és legjobb barátnője, Vanya Timi. A két színésznő szinte testvérként szereti egymást, így most is sokat segítenek egymásnak.

Két héttel tartok előrébb a várandósságomban, januárra várjuk a babákat. Egyszerre jelentettük be a nagy hírt egymásnak a színházi öltözőben. Most pedig egy új darabot próbálunk közösen, amiben egymás váltótársai leszünk színésznőként, mindketten várandósan. De ez jó is így, hiszen a szerep szerint is várandóst kellene játszanunk, így legalább nem kell kitömni a pocakunkat" – mesélte Vanya Timi a Borsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A gyermek bejött velem a színházba! ❤️

Tímea Vanya (@vanyatimea) által megosztott bejegyzés,

A színésznő nem először várandós, már van egy 2 és fél éves kisfia, Bence, akinek Ramóna a keresztanyja.

Rami keresztanyukaként nagyon sokat volt Bencével, és csodálatosan bánik vele. Igazi segítségre nem volt szüksége tőlem, nagyon ösztönös, de annyiban már kért tanácsot, hogy esetleg melyik nőgyógyászt válassza, vagy mikor melyik vizsgálatra kell majd mennie."

Nyaralással teltek Székhelyi József utolsó hetei: ott készült róla az utolsó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nyaralassal-teltek-szekhelyi-jozsef-utolso-hetei-ott-keszult-rola-az-utolso-foto.htmlSzékhelyi József küzdött a rák ellen, élni akart családja és a közönség miatt, de sajnos nem tudta legyőzni a betegséget. A színművész utolsó hetit nyaralással töltötte, ott készült róla az utolsó fotó.. TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni egy időre Olaszországba költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-debreczeni-zita-es-gianni-egy-idore-olaszorszagba-koltoznek.htmlDebreczeni Zita és Gianni hamarosan összecsomagolnak, és belekezdenek egy nagy kalandba: Olaszországba költöznek. TV + SztárokOrigoPolgári pert indíthat Curtis Majka ellen: komoly kártérítést kérhethttp://www.life.hu/sztarok/20180824-polgari-pert-indithat-curtis-majka-ellen-komoly-karteritest-kerhet.htmlVéget ért Majka és Curtis között a szakmai kapcsolat, erről Majka számolt be közösségi oldalán és a SZIN színpadán. Mint mondta, Curtis drogproblémái miatt kell elengedniük egymás kezét, szavainak pedig súlyos következményei vannak. Barátja még pert is indíthat ellene becsületsértés miatt. TV + Sztárok--VV Mici megmutatta méretes, tangás fenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-vv-mici-megmutatta-meretes-tangas-feneketvideo.htmlVV Mici imádja magát: erre pedig a legjobb bizonyíték legújabb videója, amin méretes fenekét örökítette meg. TV + SztárokOrigoIszak Esztit másodszor is eljegyezte Dobrády Ákos: ott csillog az ujján a gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-iszak-esztit-masodszor-is-eljegyezte-dobrady-akos-ott-csillog-az-ujjan-a-gyuru.htmlIszak Eszti boldog: másodszor is eljegyezte őt szerelme, Dobrády Ákos. TV + Sztárok--Majka egy húszesres bankjegyet adott kisfiú rajongójának: megható történethttp://www.life.hu/sztarok/20180824-majka-egy-huszesres-bankjegyet-adott-kisfiu-rajongojanak-meghato-tortenet.htmlMajka hatalmas ajándékot adott kis rajongójának: egy húszezres bankjegyet küldött vissza autogrammal ellátva. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.