Steiner Kristóf és párja pénteken házasodnak össze, részleteket árult el az esküvőről

esküvő házasság ceremónia párkapcsolat szerelem Steiner Kristóf Tel-Aviv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél év párkapcsolat után pénteken mondja ki a boldogító igent Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan. A blogger exkluzív részleteket árult el a szertartásról, amit Tel-Avivban tartanak. 

Tel-Avivban esküszik örök hűséget egymásnak pénteken Steiner Kristóf műsorvezető, blogger és párja, Nimrod Dagan.

A Mokkában most elárult néhány részletet arról, milyen lesz a ceremónia. "A kedvenc helyünket választottuk. Nem akartunk egy olyan helyre menni, ami számunkra életidegen lenne, és nem a flancolásra akartunk rámenni" - mondta Steiner Kristóf. A hely, a Kakukk fészke a hozzájuk közel eső bolhapiacon található, egyben étterem, művészeti galéria, és ennek a tetőteraszán tartják majd az esküvőt.

"Ez egy régi, 100 éves oszmán épület hatalmas belmagassággal, árkádokkal" - folytatta a blogger. "Összeállítottunk egy fantasztikus vegán menüt a hely séfjével, és most már berepült a fél családom és a barátaim nagy része szerte a világból" - mondta Steiner Kristóf. Azt is elárulta, hogy nagyjából 100-an lesznek majd az esküvőn. Azért választották Nimroddal a nyár utolsó napját, mert mindketten rajongói ennek az évszaknak, és különösen az augusztusnak.

Azt is elárulta, hogy még ősszel Magyarországra is eljönnek, hogy itthon is ünnepeljenek, de nem tervezi, hogy hazaköltözik, hiszen az egész világot otthonának érzi.

Nagy Alekosz kukásnak áll: rájött, hogy vonzódik a szeméthezhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-nagy-alekosz-kukasnak-all-rajott-hogy-vonzodik-a-szemethez.htmlNagy Alekosznak új hivatása lett: rájött, hogy nagyon vonzódik a szeméthez, így kukásnak áll. TV + SztárokOrigoSzulák Andrea: "Sok férfi a pótanyát keresi bennünk"http://www.life.hu/sztarok/20180830-szulak-andrea-sok-ferfi-a-potanyat-keresi-bennunk.htmlSzulák Andrea elárulta, nem könnyű számára az ismerkedés, észrevette, hogy egyfajta pótanyát keresnek benne a férfiak. TV + Sztárok--Pachmann Péter őszintén vallott harmadik válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-pachmann-peter-oszinten-vallott-harmadik-valasarol-hazassag.htmlVéget ért Pachmann Péter harmadik házassága. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBabát tervez Rippel Feri és barátnője, Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180830-babat-tervez-rippel-feri-es-baratnoje-viki.htmlAlig több mint fél éve van együtt Rippel Feri és kedvese, Viki, a pár már most a gyermekvállaláson gondolkodik. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, azaz Aleska elképesztően szexi videót töltött felhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-safrany-emese-azaz-aleska-elkepesztoen-szexi-videot-toltott-fel.htmlNem mindennapi videókat tölt fel magáról közösségi oldalára Sáfrány Emese, azaz Aleska. Hihetetlen mozdulatokra képes tetével, melyet minden bizonnyal férfi rajongói is örömmel nézegetnek. TV + SztárokOrigoVajna Tímeát megcsípte egy medúza, férje lepisilte, csillapította fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180830-vajna-timeat-megcsipte-egy-meduza-ferje-lepisilte-csillapitotta-fajdalmat.htmlIbizán pihen Vajna Tímea és férje, Andy Vajna. Tímeával azonban történt egy kis baleset, megcsípte egy medúza. Hogy csillapítsa fájdalmát, hagyományos módszert alkalmaztak: férje lepisilte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.