Kislányáról, Natikáról posztolt Hódi Pamela: így öleli édesanyját

Hódi Pamela meghitt Berki Natasa Zselyke szelfi ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható anya-lánya fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela.

Életem" – ezzel a kiírással tett közzé Hódi Pamela egy bensőséges hangulatú fotót. A felvételen az látható, amint kislánya, Natika hozzábújik édesanyjához.

A követők teljesen elolvadtak a kép láttán, és rengeteg lájkkal jutalmazták az anya-lánya párost.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életem❤️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Ezek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--A hajókapitány szerint a férje ölte meg Natalie Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-a-hajokapitany-szerint-ferje-richard-wagner-olte-meg-natalie-wood-szinesznot.htmlMegoldódhat Natalie Wood színésznő halálnak rejtélye: egyre több jel utal arra, hogy a férje lökte ki őt a hajóból azon a bizonyos éjszakán. TV + SztárokOrigoDiana hercegnőről eddig nem ismert fotót tett közzé barátnője Rose Moncktonhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diana-hercegnorol-eddig-nem-ismert-fotot-tett-kozze-baratnoje-rose-monckton-a-twitteren.htmlDiana halálának 21. évfordulója alkalmából egyik közeli barátnője, Rose Monckton közzétett egy fotót, ahol a kép mellett azt is elmondta, miként emlékszik a hercegnőre. TV + Sztárok--Nem csak edz, bulizik is Verrasztó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nem-csak-edz-bulizik-is-verraszto-david-uszo.htmlNem veti meg a bulizást a 30 éves világklasszis magyar úszó, Verrasztó Dávid. Közösségi oldalán is gyakran oszt meg fotókat szabadidejéről éppúgy, ahogy edzéseiről is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFésűs Nelly ügyében lezárult a nyomozás, vádemelést kérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-fesus-nelly-ugyeben-lezarult-a-nyomozas-vademelest-kernek.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Most lezárult a nyomozás, vádemelést kérnek az ügyészségtől. TV + Sztárok--Hosszú Katinka edzés közben mutatta meg izmos hátáthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-hosszu-katinka-edzes-kozben-mutatta-meg-izmos-hatat.htmlGyakran tölt fel magáról képeket edzés közben Hosszú Katinka úszónő közösségi oldalára, mostani fotóján pedig láthatják követői, mennyire csodás hátizmai vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.