Így néz ki bikiniben a terhes Pippa Middleton: fotó

fotó Pippa Middleton terhes bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton bikiniben mutatta meg gömbölyű terhespocakját: várandósan is csinos Katalin hercegné testvére. 

Katalin hercegné testvére júniusban jelentette be hivatalosan, hogy babát vár, azóta sokkal kevesebbszer láthattuk a nyilvánosság előtt. Úgy tűnik azonban, hogy a pihenést, nyaralást párjával idén sem hagyták ki, és természetesen a szemfüles lesifotósok meg is örökítették a napozásukat: Pippa Middletin bikiniben süttette pocakját.

HELLO! UK (@hellomaguk) által megosztott bejegyzés,

Rajzfilmsorozatok, amiket a gyerek mellett, a szülő is élvezhttp://www.life.hu/csalad/20180831-rajzfilmsorozatok-amiket-a-gyerek-es-a-szulo-is-elvezettel-nez.htmlSzámtalan mesecsatorna, és ezen belül rajzfilmsorozat várja, hogy a gyerekek leüljenek a tévé elé. Szülőként azonban a legtöbb untat vagy épp idegesít – mint arról korábban már írtunk. Most nézzünk meg pár olyat, melyet kicsik és nagyok is élvezettel néznek meg. CsaládOrigoElképesztően hasonlítanak egymásra Ada ikerfiai: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180902-elkepesztoen-hasonlitanak-egymasra-ada-ikerfiai.htmlPintér Adrienn Ada megmutatta ikreit. A fiúk elképesztően hasonlítanak egymásra, és nem mellesleg édesanyjukra is. CsaládOrigoKözös fotót posztolt Kulcsár Edinával Csutihttp://www.life.hu/csalad/20180902-kozos-fotot-posztolt-a-varandos-kulcsar-edinaval-csuti.htmlBármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és Csuti babája. A türelmetlen édesapa közös fotót posztolt. CsaládOrigoKislányáról, Natikáról posztolt Hódi Pamela: így öleli édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20180902-natikarol-posztolt-hodi-pamela-igy-oleli-edesanyjat.htmlMegható anya-lánya fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. CsaládOrigoSteiner Kristóf és Nimrod Dagan összeházasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20180902--kristof-joseph-steiner-nimrod-dagan-oszehazasodtak.htmlTel-Avivban esküdött örök hűséget egymásnak Steiner Kristóf műsorvezető, blogger és párja, Nimrod Dagan. Kristóf korábban részleteket is elárult a nagy napról. CsaládOrigo3 fotón 3 várandósság: Rubint Réka babavárós képeket mutatotthttp://www.life.hu/csalad/20180901-rubint-reka-babavaros-terhes-kepeket-mutatott.htmlHárom fotót mutatott magáról az Instagramján Rubint Réka. A képekben közös: mindhármon babaát vár. Nézzétek! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.