Gönczi Gábor úgy gondolja, sikeres apának lenni a legnehezebb

2018.09.07. 20:36

Gönczi Gábor élete legfontosabb telefonhívásának érezte, amikor a Tények híradósának hívták, ám most azt is elmondta, hogy mi az, ami a legnehezebb számára. 

A Ténykeg híradósa, Gönczi Gábor úgy érzi, hogy pont jó életkorban lett édesapa, hiszen már olyan szakaszban tart az élete, amikor nem rohan, nem épít házat, van ideje a gyermekre. Mégis élete legnehezebb feladatának tartja az apaságot. 

"Szoktál tőlem kérdezni, hogy mit akarok még elérni, számomra mi a siker. És azt szoktam mondani, hogy sikeres apuka akarok lenni. És rájöttem, hogy ez a legnehezebb, az összes dolog közül, amibe belefogtam, sikeres apukának lenni" - mesélte Gönczi Gábor. Mint mondta: kisfia, Áron a legdurvább korszakban van, most kétéves.

"Semmi nem jó úgy, ahogy én szeretném, ahogy én kérem" - folytatta a híradós, aki úgy érzi, most türelemmel, alázattal kell gyermekével viselkednie. "Életem legnehezebb feladata sikeres apukának lenni, sikeres apuka akarok lenni. Akarok nagyon sok időt vele lenni" - szögezte le Gönczi Gábor. 

 

Gönczi GáborTényekapaságcsalád