Görög Zitánál bármikor érkezhet a baba

anyaság Görög Zita terhesség mindenórás szülés gyermek várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenórás kismamaként posztolta legújabb fotóját Görög Zita. A modell most már bármelyik pillanatban világra hozhatja harmadik gyermekét. 

"Már bármikor megérkezhet a kistesó" - írta Instagramra feltöltött fotójához Görög Zita. A modell már bármelyik pillanatban életet adhat harmadik gyermekének.

Korábban azt nyilatkozta, hogy minden várandósságát máshogyan élte meg. Most pedig tudja, hogy valószínűleg most vár utoljára gyermeket.

"Rákészültem, hogy ennek most minden percét kiélvezem. Most nem akarok dolgozni. Nem fogok 12 órákat forgatni a végén. (...) Le szeretném dobni azokat a feladatokat és terheket, amik ebbe az idilli állapotba nem férnek bele, és kész" - mondta Tatár Csilla műsorában görög Zita. Akkor azt is elárulta, hogy teste változásait az első terhessége alatt jobban viselte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.