Kislánya született Robbie Williamsnek: béranya hordta ki a gyermeket

Forrás: ddp images/AFP/Michael Gottschalk -
Robbie Williams Ayda Field apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban lett öttagú Robbie Williams családja: kislányuk született béranya által. 

Robbie Williams ismét apuka lett, ráadásul a legnagyobb titokban. Az énekes felesége osztotta meg a nagyszerű hírt Instagram-oldalán.

Öttagú lett Robbie Williams családja Forrás: ddp images/AFP/Michael Gottschalk

„Egy rendkívül különleges titkot rejtegettünk. Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek, kislányunk lett. Üdvözöljétek Colette (Coco) Josephine Williamst! Nagyon hosszú és nehéz út volt, ezért is tartottuk ezt titokban" – írta Instagram-oldalán Robbie Williams felesége, aki azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy nem ő hordta ki a kisbabát. „Ezt a kisasszonyt, aki biológiailag a miénk egy nagyszerű béranya hordta ki, akinek örökké hálásak leszünk. Elképesztően boldogok vagyunk, hogy lehet egy ilyen csodálatos kislányunk, és áldottak, hogy olyan világban élünk, amely ezt lehetővé tette" – tette hozzá az anyuka.

Titkos esküvőt szervezett Fésűs Nellynek Vajtó Lajoshttp://www.life.hu/csalad/20180907-titkos-eskuvot-szervezett-fesus-nellynek-vajto-lajos.htmlFésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos 8 éve alkotnak egy párt, egy közös kislányuk is született már, ám a férfi még a kapcsolatuk elején kijelentette, nősülésre sosem adja majd a fejét. A közelmúltban azonban mégis egy titkos esküvőn kimondták a boldogító igent.Család--Csobot Adél megmutatta, hogyan nézett ki a szülőszobábanhttp://www.life.hu/csalad/20180906-csobot-adel-megmutatta-hogyan-nezett-ki-a-szuloszobaban.htmlCsobot Adél igazán intim fotót mutatott követőinek: betekintést engedett egy szülőszobai pillanatba. CsaládOrigoGyermeket vár Mák Kata rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20180906-gyermeket-var-mak-kata-radios-musorvezeto.htmlA Music FM népszerű műsorvezetője, Mák Kata néhány napja ünnepelte születésnapját. Az ebből az alkalomból posztolt fotón pedig láthatjuk, hogy hamarosan édesanya lesz. Család--A globális felmelegedést kevesebb gyermek születésével lehetne megakadályoznihttp://www.life.hu/csalad/20180904-a-globalis-felmelegedest-eghajlatvaltozast-kevesebb-gyermek-szuletesevel-lehetne-megakadalyozni.htmlAz éghajlatváltozás elleni küzdelemben sok minden felmerül, amivel könnyíthetnénk a Földre nehezedő terheken. Van azonban egy, amely bár logikus, mégis, csupán a felvetése megbotránkoztatja az emberek többségét. Ez pedig nem más, mint a kevesebb gyermek vállalása, mely hasznosságát egyébiránt egy friss tanulmány is alátámasztja. CsaládOrigoGyörgy herceg első iskolai napjáról többé nem láthatunk fotóthttp://www.life.hu/csalad/20180906-gyorgy-herceg-elso-iskolai-napjarol-tobbe-nem-lathatunk-fotot.htmlGyörgy herceg első iskolai napján eddig készült hivatalos fotó, de ezt a hagyomány idén megszakítják a szülei. Család--György herceg első iskolai napjáról többé nem láthatunk fotóthttp://www.life.hu/csalad/20180906-gyorgy-herceg-elso-iskolai-napjarol-tobbe-nem-lathatunk-fotot.htmlGyörgy herceg első iskolai napján eddig készült hivatalos fotó, de ezt a hagyomány idén megszakítják a szülei. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.