Görög Zita és fiatal párja, Laczkó Zsolt ennyire várják gyermeküket

2018.09.10. 14:44

Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt már gőzerővel készül első közös gyermeke érkezésére. A gyönyörű modell-műsorvezető párja már nagyon várja, hogy édesapa legyen.

A büszke apuka nagyon várja már, hogy megszülessen első gyermeke. Görög Zita 31 éves párja, Laczkó Zsolt lázasan készül a baba érkezésére, mindent megtesz azért, hogy felzárkózzon Görög Zitához, akinek már bőven van tapasztalata, hiszen ő már kétszeres édesanya. A focista a babakönyvek közül már szinte mindent elolvasott sőt, azt tervezi, hogy végig ott lesz Zita mellett a szülőszobában. A legfontosabb babaholmikat már beszerezték, de persze még bőven van mit vásárolni.

Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt focistaForrás: TV2

Sok mindent kell még megvenni, de én azt gondolom, az utolsó pillanatban is meg lehet mindent találni" – mondta Laczkó Zsolt, aki elárulta, mindig azzal viccelődik, hogy gyermekéből is focista lesz, de természetesen azzal foglalkozik majd a kicsi, amivel szeretne. Ők pedig annyira várják már a babát, hogy folyton csak róla beszélnek. „Nincs olyan perc, hogy ne beszélnénk róla" – árulta el a focista.

Görög ZitaLaczkó Zsoltgyerekbaba