Kiss Ramóna elárulta, hogy kisfia vagy kislánya lesz

Forrás: instagram.com/ramona_kiss -
nem Kiss Ramóna gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és Lékai Máté elárulták, milyen nemű lesz az első közös gyermekük. Már a nevét is kitalálták. 

Kiss Ramóna és párja szárnyalnak örömükben azóta, hogy kiderült, gyermekük lesz. A családalapítás azóta téma köztük, mióta Lékai Máté eljegyezte, de görcsöltek rá a gyermekkérdésre. A baba azonban jönni akart, ami határtalanul boldoggá tette a leendő szülőket. "Együtt sírtunk ölelkezve" – mondta Lékai Máté arról a pillanatról, amikor megtudta, apa lesz.

Kisfiút vár Kiss Ramóna "Forrás: instagram.com/ramona_kiss "

Ramónáék pedig ma már azt is tudják, hogy rózsaszín vagy kék babaruhákat vásároljanak: kisfiút várnak. „Lékai Noé lesz a kisfiunk neve. Ez Máté ötlete volt, de amint kimondta, azonnal éreztem, hogy ez lesz az igazi" – árulta el Rami a HOT! Magazinnak.

Taylor Smith a magyar jog szerint börtönbe kerülne azért, mert lelökte barátnőjét a hídrólhttp://www.life.hu/csalad/20180912-taylor-smith-a-magyar-jog-szerint-bortonbe-kerulne-mert-lelokte-baratnojet-a-hidrol.htmlKorábban már megírtuk azt a döbbenetes „balesetet”, melyben egy 18 méteres hídról való esés következtében, a 16 éves Jordan Holgersonnak öt bordája megrepedt, és az egyik a tüdejét is megsértette. A dolog pikantériája, hogy bár a lány láthatóan hajlott az ugrásra, végül egy barátja, a 18 éves Taylor Smith lökte le őt. Az ügy felkorbácsolta az indulatokat, és a fiatal lánynak most bíróság előtt kell felelnie tettéért. Nézzük meg, hogyan vélekedik az esetről a jog. CsaládOrigoMegmutatta 7 hónapos kisfiát Kovács Kokó István: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180913-megmutatta-7-honapos-kisfiat-kovacs-koko-istvan.htmlKovács Kokó István megmutatta alig 7 hónapos kisfiát a közösségi oldalán. Család--Nyolc unokája van, most négyes ikreket vár a brit nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20180913-nyolc-unokaja-van-most-negyes-ikreket-var-a-brit-nagymama.htmlHárom gyermeke és nyolc unokája van annak az 50 éves brit nagymamának, aki most négyes ikreket vár. Azt mondja, nem érdekli mások véleménye, biztosan tudta, hogy újra édesanya akar lenni. CsaládThinkstockPozitív lett Vasvári Vivien terhességi tesztjehttp://www.life.hu/csalad/20180913-pozitiv-lett-vasvari-vivien-terhessegi-tesztje.htmlNem várt esemény történt a tegnapi Nyerő Párosban: Vasvári Vivien terhességi tesztje pozitív lett. Család--Kóbor Jánosnak ismét unokája születetthttp://www.life.hu/csalad/20180912-kobor-janosnak-ismet-unokaja-szuletett.htmlLánya született Kóbor János fiának. A zenész nagyon örül a család új tagjának, ám a klasszikusnak vélt nagypapaszereppel továbbra sem tud azonosulni. Család--Elárulta születendő gyermeke nemét Konkoly Ágihttp://www.life.hu/csalad/20180912-elarulta-szuletendo-gyermeke-nemet-konkoly-agi.htmlKonkoly Ági elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.