Nyolc unokája van, most négyes ikreket vár a brit nagymama

2018.09.13. 11:11

Három gyermeke és nyolc unokája van annak az 50 éves brit nagymamának, aki most négyes ikreket vár. Azt mondja, nem érdekli mások véleménye, biztosan tudta, hogy újra édesanya akar lenni. 

Ciprusra utazott, az Kolan British IVF Centerbe a háromgyermekes, 50 éves nagymama, aki már nyolc unokával büszkélkedhet. A Daily Mail cikke szerint barátainak azt mondta, hogy nyaralni megy, ám az igazi úti cél a termékenységi klinika volt. 

Négyes ikreket vár a nagymama (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Tracey Britten gyermekei már 22, 31 és 32 évesek, unokái pedig a 11 éves és 7 hónapos korosztályok között mozognak. A nagymama a férje, Mr. Britten spermájával esett át a megtermékenyítésen, bár nem élnek együtt, a férfi látogatja majd őt és a négyes ikreket. Az ikrek közül egyébként három lány, közülük kettő egypetéjű, a negyedik gyermek pedig fiú. 

"Amikor 50 éves lettem, azt gondoltam: meg fogom csinálni" - mondta Tracey. "Azt emberek azt mondták: nagymama vagy és gyereket akarsz? És akkor mi van? Nem én vagyok az első és nem is én leszek az utolsó" - szögezte le Tracey, aki várja az egészséges babák születését. 

Ha szeretnéd megnézni a róluk készült családi fotókat, kattints ide!

négyes ikerterhességanyaságikrekgyermeknagymamaunoka