Párja volt kedvese zaklatja, fenyegeti Tereskováékat

2018.09.14. 16:30

Nagy Kriszta Tereskova képzőművészt és párját fenyegeti a férfi volt kedvese, közös gyermekük édesanyja. A nyilvánosság segítségével akar véget vetni annak, hogy félelemben él. 

"Évek óta be nem gyógyuló sérülések vannak a fiúmon, rugdossa a nő, késsel fenyegetőzik, erőszakkal él. Bence nagyon erős, túl azon, hogy dzsúdózott, meg tudná védeni magát. Nem azért nem veri meg a nőt, mert nem tehetné meg, hanem, mert nem lenne helyes" - mondta a Best magazinnak Nagy Kriszta Tereskova képzőművész. Párja volt kedvese, közös gyermekük édesanyja fenyegeti őt, a férfivel pedig már tetlegességig is fajult a vita. 

Azt mondja: a nő verekszik, ha a férfi kizárja a házból, puszta kézzel töri be az ablakot. Az utóbbi időben már Tereskovát is megtalálta fenyegetéseivel, egy alkalommal a műterménél várta: "Kriszti, nagyon meg leszel verve, megmutatom neked a betont" - idézte fel a fenyegető szavakat a művész. 

A férfi nem akar feljelentést tenni, nem szeretné, ha gyermeke emiatt rosszat gondolna róla, Tereskova azonban elment a rendőrségre, ám mivel eddig "csak" fenyegetés történt, tehetetlenek. 

"Bementem a rendőrségre feljelentést tenni, de védtelen minden ember, akit csak megfenyegetnek, nem számíthat segítségre, amíg nincs tettlegesség. Ezért közszereplőként úgy védekezem, hogy felhívom a média és az emberek figyelmét" - szögezte le a félelemben élő Nagy Kriszta Tereskova.

 

TereskovaNagy Krisztinafenyegetéscsaládon belüli erőszakzaklatás