9 évesen váltott nemet a fiúnak született Jonus Raye Maydon

Forrás: NORTHFOTO/¬© Stevi Maydon / SWNS.com/Stevi Maydon / Swns.Com -
transzneműek Jonus Raye Maydon iskolás lány fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja először nem értette, miért nevezi lánya saját magát fiúnak. Végül sikerült elfogadniuk, az új tanévet már fiúként kezdte Jonus Raye Maydon.

Layla néven születt Jonus Raye Maydon, aki 9 évesen közölte édesanyjával, hogy ő fiú. Stevi Maydon először úgy gondolta, hogy lánya bizonyára csak úgy gondolja, hogy ő egy tomboy, vagyis egy fiús lány, így nem tulajdonított túl nagy jelentőséget a dolognak. Layla sokat hiányzott az iskolából, gyakran volt beteg és levert.

Nem hagyta annyiban a dolgot, végül hosszú hajától is megszabadult. Édesanyja segítséget kért egy pszichológustól, hogy hogyan kezelje gyermeke transzneműségét. Azt tanácsolta, hogy a gyermeke középső nevét, vagyis a Raye-t használják és nem lánynak, hanem fiúnak hívták.

Ma már fiúként él Forrás: NORTHFOTO/¬© Stevi Maydon / SWNS.com/Stevi Maydon / Swns.Com

Iskolatársai nehezen fogadták el transznemű társukat, így a negyedik osztályt már egy új iskolában kezdte, ahol végül fiúként regisztrálták. Nemcsak Raye-nek, hanem édesanyjának is meggyűlt a baja környezetével, kollégái ugyanis gyakran vonták kérdőre emiatt. Ám számára az a fontos, hogy gyermeke ma már egészséges és boldog.

Layla édesanyjával Forrás: NORTHFOTO/¬© Stevi Maydon / SWNS.com/Stevi Maydon / Swns.Com
Apára is szüksége van a családnak! - Interjú az Apa Akadémia alapítójávalhttp://www.life.hu/csalad/20180920-apara-is-szuksege-van-a-csaladnak-interju-leder-laszloval-az-apa-akademia-alapitojaval.htmlGyakran még manapság is az a nézet uralja a családok mindennapjait, amely szerint az apa pénzt keres, az anya meg szervezi a családi életet és viszi a hátán a háztartást. Ez a tradicionális felfogás viszont mind a férfiakat, mind a nőket kényelmetlen, strapás szerepekbe kényszeríti. Mindkét nem, sőt az egész család élete kiegyensúlyozottabb lenne, ha az apák több időt tölthetnének gyermekeikkel. Ez azonban nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Léder László pszichológus, tréner, tanácsadó, az Apa Akadémia alapítója a modern kor apáinak nehézségeiről és lehetséges megoldásokról mesélt nekem. CsaládOrigoKulcsár Edina kisfiával, Medoxszal közös fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20180924-kulcsar-edina-kisfiaval-medoxszal-kozos-fotot-posztolt.htmlNemrégiben született meg Kulcsár Edina és Csuti első közös gyermeke, Medox. A kicsiről még nagyon kevés motót mutattak a nyilvánosságnak, az édeanya, most is egy sejtelmes fotót posztolt. CsaládOrigoIlyen anya vagy a csillagjegyed szerint - 1. részhttp://www.life.hu/csalad/20180921-ilyen-anya-avagy-a-csillagjegyed-szerint-horoszkoppal-a-jobb-szuloseg-fele.htmlCsillagjegyünk kiváló képet ad alapszemélyiségünkről, de megjósolhatja azt is, hogy milyenek leszünk anyaként. A horoszkópot természetesen sosem szabad szó szerint magunkra húzni, mivel a neveltetésünk és a külső hatások is nagyban befolyásolnak minket. Ugyanakkor érdekes dolgokra világíthat rá, megmagyarázhat és tanáccsal is elláthat minket. A következőkben hat csillagjegy anyai attitűdjét fogjuk górcső alá venni. CsaládOrigoBeperelte a szüleit Annabelle Jefferson mert csúnya géneket örökölt tőlükhttp://www.life.hu/csalad/20180922-beperelte-a-szuleit-annabelle-jefferson-mert-csunya-geneket-orokolt.htmlA 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészéges. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel. CsaládOrigoPuzsér Róbert elárulta, folyamatban van a családalapításhttp://www.life.hu/csalad/20180921-puzser-robert-elarulta-folyamatban-van-a-csaladalapitas.htmlPuzsér Róbert olyan dolgokat árult el magáról, amilyeneket eddig még soha: kiderült, hogy folyamatban van a családalapítás. CsaládOrigoLonbonba költözhet Meghan Markle édesanyja, Doria Raglandhttp://www.life.hu/csalad/20180921-lonbonba-koltozhet-meghan-markle-edesanyja-doria-ragland.htmlSussex hercegnéjének édesanyja, Doria Ragland nemrégben Londonban járt, egy jótékonysági eseményen vett részt lányával. Ez annak a jele is lehet, hogy szeretne véglegesen lánya mellett maradni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.