Gyermeket vár Mihályi Réka, a Barátok közt szereplője

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
anyaság Mihályi Réka család gyermek Barátok közt Romhányi Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanya lesz Mihályi Réka, a Barátok közt Jankája. Ő és férje, a United együttes zenésze, Romhányi Áron már nagyon várják a kicsi érkezését. A leendő édesanya elmesélte, hogy nem volt ijedtségtől mentes a várandóssága eddigi szakasza. 

A Barátok közt Jankája, Mihályi Réka és vőlegénye, a United együtte zenésze, Romhányi Áron már 13 éves szeretik egymást. "Egy ideje mindent elkövettünk, hogy gyerekünk legyen, sikertelenül. Meg is beszéltük, hagyjuk a tudatos családtervezést. Erre tessék, pár hét múlva várandós lettem..." - mesélte a Story magazinnak a leendő édesanya.

Mihályi Réka, a Group'N'Swing együttes énekese A Dal című műsorban Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Toszkánában tudták meg az örömhírt, ahová édesanyját vitték kirándulni. Mihályi Réka elárulta, az első három hónap álomszerűen telt. Koncertezett a Group 'N' Swing zenekarral és készült a Száz év szerelem című darab ősbemtuatójára. Az egyik előadáson, ahol énekelnie és táncolnia is kellett, megtörtént a baj. "Épp a kritikus tizenkettedik hétben kezdtem el vérezni. Életemben nem ijedtem meg, még soha nem féltem ennyire. Az orvosom azonban megnyugtatott, a babának nincs baja, a színpadtól azonban rögtön eltiltott. Csak nekem még lett volna előadásom, nem hagyhatom cserben - gondoltam - se a közönséget, se a többieket, akikkel hónapokon át dolgoztunk együtt" - emlékezett vissza Mihályi Réka. Viaskodott benne az anyai ösztön és a szakmai elhivatottság.

Végül a darab szerzője találta meg a megoldást. Úgy alakították át a műsort, hogy csak énekelnie kelljen, a táncot pedig a tánckar egyik tagja adta elő helyette.

Sztárok, akik agyzsibbasztóan furcsa neveket adtak gyermekeiknekhttp://www.life.hu/csalad/20180924-sztarok-akik-furcsa-ciki-neveket-adtak-gyermekeiknek.htmlEgy gyermek természetes módon szülei számára a világ legkülönlegesebb kis teremtménye. Ám akadnak olyanok, akik ezt a kisded nevével is szeretik kinyilatkoztatni. Furcsa neveket itthon is találni bőven, de mi most a külföldi sztárok, celebek döbbenetes névadásai közül szemezgettünk. CsaládOrigoOrbán Viktor megmutatta újszülött unokáját: háromszoros nagypapa lett a miniszterelnökhttp://www.life.hu/csalad/20180926-orban-viktor-megmutatta-ujszulott-unokajat-haromszoros-nagypapa-lett-a-miniszterelnok.htmlOrbán Viktor úszik a boldogságban: háromszoros nagypapa lett a miniszterelnök. Család--Mary Kay Letourneau, a pedofil amerikai tanárnő nem tudta, hogy bűn kiskorúval szexelnihttp://www.life.hu/csalad/20180925-mary-kay-letourneau-a-pedofil-amerikai-tanarno-nem-tudta-hogy-bun-kiskoruval-szexelni.htmlMary Kay Letourneau volt az a tanárnő, aki egy 12 éves diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. A nő évekkel a botrány után most nyilatkozott életükről, és azt állítja, nem tudta, hogy bűncselekményt követ el. Család--Ha fontos az egészsége vagy a nyugdíja – érdemes lépnihttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20180925-egeszseg-nyugdij.htmlSokan vannak, akik már spórolnak az egészségükre és a nyugdíjukra az önkéntes nyugdíjpénztárak és egészségpénztárak segítségével. Sokan vannak azonban, akik nem. Ők leginkább akkor kezdenének spórolni, ha ehhez segítséget kapnának a munkaadójuktól. Hirdetés9 évesen váltott nemet a fiúnak született Jonus Raye Maydonhttp://www.life.hu/csalad/20180925-9-evesen-valtott-nemet-a-fiunak-szuletett-jonus-raye-maydon.htmlÉdesanyja először nem értette, miért nevezi lánya saját magát fiúnak. Végül sikerült elfogadniuk, az új tanévet már fiúként kezdte Jonus Raye Maydon. Család--Beperelte a szüleit Annabelle Jefferson mert csúnya géneket örökölt tőlükhttp://www.life.hu/csalad/20180922-beperelte-a-szuleit-annabelle-jefferson-mert-csunya-geneket-orokolt.htmlA 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészéges. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.