Tatár Csilla család Nyár férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem igazán láthattuk Tatár Csilla műsorvezető férjét. Kisfiát olyakor látni közösségi oldalán, most házastársát is megmutatta. 

"A nyár legjobb fotója" - írta Instagram-oldalára feltöltött fotójához Tatár Csilla. A műsorvezető eddig nem igazán mutatta meg férjét, most azonban egy nagyon aranyos fotót tett közzé, amelyen a férfi és kisfiuk látható. Úgy tűnik, nagyon jóképű.

Tatár Csillát egyébként hamarosan új szerepben láthatjuk a képernyőn, ugyanis a Csak show és más semmi showkirálynőjeként tündökölhet majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A nyár legjobb fotója. ❤ ❤ #nowordsneeded

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

A legelvetemültebb anyák, akiket valaha filmvászonra álmodtak (18+)http://www.life.hu/csalad/20180925-a-legelvetemultebb-anyak-filmekben-18.htmlRémes anyákról már korábban is írtunk, ám nem mehetünk el amellett, hogy ezek a valós szörnyetegek a mozikban is gyakran megjelennek. Többek amolyan mellékszereplőként, egyfajta indikátorként működnek, mások rémes kilétére csak a történet végén derül fény. Most mutatunk pár példát, melyek után már nem fogod tudni ugyanúgy megnézni ezeket a filmeket. CsaládOrigoGyermeket vár Mihályi Réka, a Barátok közt szereplőjehttp://www.life.hu/csalad/20180927-gyermeket-var-mihalyi-reka-a-baratok-kozt-szereploje.htmlÉdesanya lesz Mihályi Réka, a Barátok közt Jankája. Ő és férje, a United együttes zenésze, Romhányi Áron már nagyon várják a kicsi érkezését. A leendő édesanya elmesélte, hogy nem volt ijedtségtől mentes a várandóssága eddigi szakasza. Család--Sztárok, akik agyzsibbasztóan furcsa neveket adtak gyermekeiknekhttp://www.life.hu/csalad/20180924-sztarok-akik-furcsa-ciki-neveket-adtak-gyermekeiknek.htmlEgy gyermek természetes módon szülei számára a világ legkülönlegesebb kis teremtménye. Ám akadnak olyanok, akik ezt a kisded nevével is szeretik kinyilatkoztatni. Furcsa neveket itthon is találni bőven, de mi most a külföldi sztárok, celebek döbbenetes névadásai közül szemezgettünk. CsaládOrigoOrbán Viktor megmutatta újszülött unokáját: háromszoros nagypapa lett a miniszterelnökhttp://www.life.hu/csalad/20180926-orban-viktor-megmutatta-ujszulott-unokajat-haromszoros-nagypapa-lett-a-miniszterelnok.htmlOrbán Viktor úszik a boldogságban: háromszoros nagypapa lett a miniszterelnök. Család--Mary Kay Letourneau, a pedofil amerikai tanárnő nem tudta, hogy bűn kiskorúval szexelnihttp://www.life.hu/csalad/20180925-mary-kay-letourneau-a-pedofil-amerikai-tanarno-nem-tudta-hogy-bun-kiskoruval-szexelni.htmlMary Kay Letourneau volt az a tanárnő, aki egy 12 éves diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. A nő évekkel a botrány után most nyilatkozott életükről, és azt állítja, nem tudta, hogy bűncselekményt követ el. Család--Ha fontos az egészsége vagy a nyugdíja – érdemes lépnihttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20180925-egeszseg-nyugdij.htmlSokan vannak, akik már spórolnak az egészségükre és a nyugdíjukra az önkéntes nyugdíjpénztárak és egészségpénztárak segítségével. Sokan vannak azonban, akik nem. Ők leginkább akkor kezdenének spórolni, ha ehhez segítséget kapnának a munkaadójuktól. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.