Kulcsár Edina megmutatta kisfiát, így néz ki Medox: fotó

Forrás: Instagram/Csuti -
fotó Medox Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina szeptemberben adott életet első gyermekének, Medoxnak, akit most meg is mutatott a nyilvánosságnak. 

Szeptemberben megszületett Kulcsár Edina és Csuti első gyermeke. A kis Medox érkezéséről hamar tájékoztatták a rajongókat, és szerencsére nem kellett sokat várni arra sem, hogy megmutassák csemetéjüket. A friss szülők a babázás minden percét imádják, és már most tudják, hogyan akarják nevelni gyermeküket.

Kulcsár Edina megmutatta kisfiát Forrás: Best Magazin

"Gyerekkorunkban hiányzott az éltünkből a klasszikus család, nálam például az anyukám és Mami töltötték be az apai szerepet. Most viszont szülőként megélhetjük, milyen élmény az egységes család. (...) Medox más közegben és más anyagi körülmények közt fog felnőni, mint ahogy mi, de nem fogjuk elkényeztetni" - szögezte le a Best magazinnak az anyuka, aki azt is elárulta, nagyon szerencsés Csutival, mert mindenben segít neki. Az is kiderült, legalább egy gyermeket még biztosan szeretnének, de ez még a jövő zenéje. Az azonban biztos, hogy a következő baba is harmonikus családba érkezik majd. "Elkpesztő módon szeretjük egymást, ilyen idilli kapcsolatot kívánok mindenkinek, aki a boldogságról ábrándozik" - mondta Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.