22 éves lett Szinetár Dóra nagyfia, Marci

nagyfiú fiú Szinetár Dóra születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra nagyfia, Marci 22. születésnapja alkalmából egy közös fotót posztolt közösségi oldalára.

Szinetár Dóra fiatalon lett édesanya, sokan szinte el sem hinnék, hogy már van egy 22 éves nagyfia. Marcinak pont tegnap volt a születésnapja, ezen apropóból a színésznő egy közös fotót osztott meg a közösségi oldalán és egy kedves üzenetet is írt hozzá.

Ma 22 éves. Tanul, dolgozik, segít bármiben. Boldog párkapcsolatban él, rengeteg barátja van, imádja az állatokat. Olvas, érdekli a világ, látja elég reálisan, mégis nagyon szeret benne élni, és meg is találja benne a helyét. Ha szabadideje van, kirándul a kedvesével, a barátaikkal, és a kutyájukkal. Nagyon szereti a természetet, a jó kajákat, a szép helyeket, és a jófej embereket. Őt meg mindenki szereti. Mert kedves, okos, nyitott, érdeklődő, elfogadó, türelmes, és nagyon jó a humora! Én meg elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy az anyukája lehetek! Isten Éltessen Kisfiam!" – írta a képhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.