Galambos Lajos megkérte gyerekeit, változtassák meg a nevüket: így akarta őket megvédeni

Forrás: Origo/Polyak Attila -
híresség Galambos Lajos névváltoztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos és családja azt elmúlt időszakban komoly megpróbáltatásokon ment keresztül amiatt, mert gáz- és villanylopással vádolták meg a mulatós sztárt. Bár Lajcsi ártatlannal vallja magát, mégis lelkiismeretfurdalása van családja miatt, így egy megrázó dologra kérte őket: változtassanak nevet.

Arra kérte három gyerekét Galambos Lajos, hogy változtassanak nevet, így hátha könnyebb lesz nekik apkuj árnyéka nélkül boldogulni a világban. A gyerekek pedig reagáltak is apjuk kérésére.

Galamnos Lajos, Galambos Bogi Story Gála 2018 Forrás: Origo/Polyak Attila

"A meghurcoltatásomat követően szó szerint kérleltem őket, hogy hagyják el a Galambos családnevet, mert épp elég nekem igazságtalanul bűnhődnöm, a gyerekeim ne szenvedjenek! Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor azt mondtam Lalának, Boginak és Istvánkának: gyerekek, lehet, egyszerűbb lenne az életetek a Galambos bélyeg nélkül. Erre azt felelték: apa, ne viccelj, úgy már nem is mi lennénk! Így végül újból ennyiben maradt a névváltoztatás, habár be kell vallanom, a szívem mélyén rosszulesett volna, ha lemondanak a családnevünkről, amit remélem, hogy minél hamarabb tisztára tudok mosni" - mesélte a Borsnak Lajcsi.

Család és karrier – Interjú a Sanofi gyógyszercég vezérigazgatójával, Szörényi Beátávalhttp://www.life.hu/csalad/20181008-csalad-anyasag-es-karrier-interju-a-sanofi-gyogyszerceg-vezerigazgatojaval-szorenyi-beataval.htmlAmikor egy nőnek gyermeke születik, új, eddig ismeretlen feladattal találja szemben magát. Minél előbb meg kell tanulnia, hogyan zsonglőrködjön munka és családi élet között. A szakmai sikerekről és a karrierépítésről azonban az után sem kell lemondanunk, hogy anyává válunk. A Sanofi gyógyszercég vezérigazgatóját, Szörényi Beátát vezető pozícióról, feladatok összehangolásáról és társadalmi szerepvállalásról egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta Medoxot egynaposan: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181008-kulcsar-edina-megmutatta-medoxot-egynaposan.htmlKulcsár Edina a múlt héten mutatta meg először gyermeke arcát, most pedig egy újabb édes fotót posztolt: így nézett ki Medox egynaposan. CsaládOrigoFacebookon mutatta meg koporsóban fekvő feleségét és babáját a férfi (18+)http://www.life.hu/csalad/20181007-facebookon-mutatta-meg-koporsoban-fekvo-feleseget-es-babajat-a-ferfi.htmlA kaliforniai Zach Kincaid mindenkinek meg akarta mutatani, milyen bozalom történt a családjával.Család--Szülés utáni szelfit posztolt a magyar énekesnő, Kollányi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20181007-szules-utani-szelfit-posztolt-a-magyar-enekesno-kollanyi-zsuzsi.html"Életem legfontosabb napja" - írta a fotójához Kollányi Zsuzsi, amin párjával szerepel közvetlenül kisfiuk születés után.CsaládFotó: Mudra László - OrigoItt az első fotó: megmutatta kisbabáját Kate Hudsonhttp://www.life.hu/csalad/20181007-itt-az-elso-foto-megmutatta-kisbabajat-kate-hudson.htmlOktóber másodikán született meg Kate Hudson kislánya, aki a Rani Rose Hudson Fujikawa nevet kapta. A babát most elször mutatta meg közösségi oldalán.CsaládOrigo5 gyereksztár, akik felnőttként is megtalálták helyüket Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20181005-5-gyerekszinesz-akik-felnottkent-is-megtalaltak-helyuket-hollywoodban.htmlSok gyermekszínész akad fenn a filmipar megfoghatatlan hálóján, de a legtöbb vagy kirostálódik az évek alatt, vagy felemészti őket a hirtelen jött hírnév. A következőkben öt olyan gyereksztárt mutatunk be, akik karrierjüket okosan irányították. Figyelem a lista szubjektív! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.