Galambos Lajost lánya posztjai miatt piszkálják

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos Galambos Boglárka család közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre aktívabb a közösségi médiában Galambos Lajos gyönyörű lánya, Bogi. A 19 éves egyetemista miatt a zenész sok kritikát kap. Egyes anyukák úgy vélik, rossz hatással van a lányaikra. 

Már 15 ezren követik az Instagramon Galambos Lajos 19 éves lányát, Bogit. Vannak, akik amiatt piszkálják a zenészt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

7AM

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

"Meg is szoktam kapni néhány anyukától, hogy miért nem regulázom meg a kislányomat. Azt mondják, Bogi képei rossz hatással vannak az ő gyerekükre. Kérdem én: miért? Mert szép? Mert boldog? Mert bulizni jár? Na és? Fiatal, egyetemista lány, persze hogy szórakozik. Nincs abban semmi rossz. Az én fiatalkori bulizós képeimet nem bírná el az internet. De ő csak kulturáltan iszogat és beszélget a barátaival. A rosszindulat mögött nyilvánvalóan féltékenység áll, de addig jó, míg van mit irigyelni tőle" - mondta a Borsnak Galambos Lajos, aki olykor megkéri gyermekeit, hogy mutassák meg, milyen képeket töltenek fel a közösségi oldalakra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Enjoyin' the last summer dayz ❤️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Galambos Boglárka gyakran mutatja meg közösségi oldalán, merre jár, hol bulizik, de legújabb munkáit is. De, mint mondta: nem akar internetsztár lenni. "Néhány éve regisztráltam az Instagramra, leginkább saját magam és a barátaim szórakoztatásáért. Nem szeretnék netceleb lenni, csak szívesen osztom meg a számomra fontos pillanatokat a közösségi oldalon" - mondta a lapnak Bogi, aki cipőket, táskákat fest, most pedig Lagzi Lajcsi trombitáján dolgozik.

Horgas Eszter 50 órán át ült édesapja halálos ágya melletthttp://www.life.hu/csalad/20181013-horgas-eszter-50-oran-at-ult-edesapja-halalos-agya-mellett.htmlHorgas Eszter még májusban veszítette el édesapját, de halálának körülményeiről csak most szólalt meg: elárulta, 50 órán át virrasztottak édesapja halálos ágyánál. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoKismamafotózás, ami egy Alien születésével ért véget: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181012-kismama-fotozas-ami-egy-alien-szuletesevel-ert-veget-halloween-fotok.htmlTodd és Nicole úgy döntött, a hideg ellenére elkészítik életük egyik legmeghatóbb fotósorozatát, méghozzá egy sütőtökföldön. A két szerelmes képeit nézegetve először megrémülhet az ember, de tovább görgetve hatalmas meglepetésben lesz része – főként, ha az Alienfilmek nagy rajongója. CsaládOrigoEgy elvált asszony barátnőivel megalapította az egyedülálló anyukák közösségéthttp://www.life.hu/csalad/20181012-egy-elvalt-asszony-baratnoivel-megalapitotta-az-egyedulallo-anyukak-kozosseget.htmlJanet elvált férjétől, majd összeköltözött két szintén elvált barátnőjével, akikkel azóta létrehoztak egy közösséget és rendszeresen bulikat rendeznek. Még volt férjeik újraházasodását is megünneplik. CsaládOrigoKonkoly Ági csodaszép fotót mutatott másfél hetes kislányáról, Zorárólhttp://www.life.hu/csalad/20181012-konkoly-agi-csodaszep-fotot-mutatott-masfel-hetes-kislanyarol-zorarol.htmlGyönyörű fotót mutatott másfél hetes kislányáról, Zoráról Konkoly Ági szépségkirálynő. CsaládOrigoVárkonyi Andea soha nem mondana rosszat Bockor Gáborról, gyermeke apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20181012-varkonyi-andea-soha-nem-mondana-rosszat-bockor-gaborrol-gyermeke-apjarol.htmlHetek óta külön él Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. A műsorvezetőnő azt mondja, soha nem mondana rosszat gyermeke apjáról. És mivel nem most költöztek szét, úgy érzi, a legnehezebb részen már túl van. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoStohl András nem tudja magának megbocsájtani, hogy miatta bántották a lányaithttp://www.life.hu/csalad/20181012-stohl-andras-nem-tudja-maganak-megbocsajtani-hogy-miatta-bantottak-a-lanyai.htmlA Miskolci Egyetemen tartott előadást Stohl András, aki bűnről és bűnhődésről. A megrázó előadáson elmondta, hogy nem a börtön volt számára az igazi vezeklés, a legfőbb büntetés az volt, hogy a lányait miatta bántották. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.