Galambos Lajost lánya posztjai miatt piszkálják

2018.10.13. 12:38

Egyre aktívabb a közösségi médiában Galambos Lajos gyönyörű lánya, Bogi. A 19 éves egyetemista miatt a zenész sok kritikát kap. Egyes anyukák úgy vélik, rossz hatással van a lányaikra. 

Már 15 ezren követik az Instagramon Galambos Lajos 19 éves lányát, Bogit. Vannak, akik amiatt piszkálják a zenészt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

7AM

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

"Meg is szoktam kapni néhány anyukától, hogy miért nem regulázom meg a kislányomat. Azt mondják, Bogi képei rossz hatással vannak az ő gyerekükre. Kérdem én: miért? Mert szép? Mert boldog? Mert bulizni jár? Na és? Fiatal, egyetemista lány, persze hogy szórakozik. Nincs abban semmi rossz. Az én fiatalkori bulizós képeimet nem bírná el az internet. De ő csak kulturáltan iszogat és beszélget a barátaival. A rosszindulat mögött nyilvánvalóan féltékenység áll, de addig jó, míg van mit irigyelni tőle" - mondta a Borsnak Galambos Lajos, aki olykor megkéri gyermekeit, hogy mutassák meg, milyen képeket töltenek fel a közösségi oldalakra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Enjoyin' the last summer dayz ❤️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Galambos Boglárka gyakran mutatja meg közösségi oldalán, merre jár, hol bulizik, de legújabb munkáit is. De, mint mondta: nem akar internetsztár lenni. "Néhány éve regisztráltam az Instagramra, leginkább saját magam és a barátaim szórakoztatásáért. Nem szeretnék netceleb lenni, csak szívesen osztom meg a számomra fontos pillanatokat a közösségi oldalon" - mondta a lapnak Bogi, aki cipőket, táskákat fest, most pedig Lagzi Lajcsi trombitáján dolgozik. 

Galambos BoglárkaGalambos Lajosközösségi médiacsalád