Kate Hudson megható videóban mutatta meg újszülött kislányát

Danny Fujikawa Születés Kate Hudson videó szülés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben hozta világra kislányát Kate Hudson. Fotót már láthattunk a csöppségről, azonban most egy megható videót is mutatott, melyen a büszke édesapa dajkálja az újszülöttet.

Kate Hudson október 2-án adott életet lányának. Nem sokkal később pedig közösségi oldalára is feltöltött egy fotót a kis Rani Rose Hudson Fujikawáról.

Most egy megható videót töltött fel róla, melyen a büszke édesapa, Danny Fujikawa zenész dajkálja a csöppséget.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kind beautiful man, your pure love is such a gift #daddysgirl

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Tilalom vagy liberalizáció? - Abortusz a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181012-tilalom-vagy-liberalizacio-abortusz-a-vilag-korul.htmlTavasszal Írország egy megengedőbb abortusztörvény mellett tette le a voksát. A legfrissebb információk szerint januárra várhatólag törvénybe is iktatják a módosításokat. Ennek kapcsán annak jártam utána, hogyan viszonyulnak a terhességmegszakítás kérdéséhez a világ különböző pontjain. CsaládOrigoHódi Pamela egy második gyermekről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20181014-hodi-pamela-egy-masodik-gyermekrol-meselt.htmlÚgy tűnik, hatalmas a szerelem Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence focista között. A modell és üzletasszony elárulta: kislánya kistestvért szeretne. CsaládOrigoHorgas Eszter 50 órán át ült édesapja halálos ágya melletthttp://www.life.hu/csalad/20181013-horgas-eszter-50-oran-at-ult-edesapja-halalos-agya-mellett.htmlHorgas Eszter még májusban veszítette el édesapját, de halálának körülményeiről csak most szólalt meg: elárulta, 50 órán át virrasztottak édesapja halálos ágyánál. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoKismamafotózás, ami egy Alien születésével ért véget: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181012-kismama-fotozas-ami-egy-alien-szuletesevel-ert-veget-halloween-fotok.htmlTodd és Nicole úgy döntött, a hideg ellenére elkészítik életük egyik legmeghatóbb fotósorozatát, méghozzá egy sütőtökföldön. A két szerelmes képeit nézegetve először megrémülhet az ember, de tovább görgetve hatalmas meglepetésben lesz része – főként, ha az Alienfilmek nagy rajongója. CsaládOrigoKözös fotón Geszler Dorottya és gyönyörű nagylánya, Laurahttp://www.life.hu/csalad/20181013-kozos-foton-geszler-laura-es-gyonyoru-nagylanya-laura.htmlNagylányával posztolt közös fotót Geszler Dorottya. Laura 21 éves és gyönyörű. Család--Galambos Lajost lánya posztjai miatt piszkáljákhttp://www.life.hu/csalad/20181013-galambos-lajos-lanya-posztjai-miatt-piszkaljak.htmlEgyre aktívabb a közösségi médiában Galambos Lajos gyönyörű lánya, Bogi. A 19 éves egyetemista miatt a zenész sok kritikát kap. Egyes anyukák úgy vélik, rossz hatással van a lányaikra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.